Ξεκίνησαν τα τμήματα του ΚΔΒΜ Πεντέλης
Κοινωνία

Ξεκίνησαν τα τμήματα του ΚΔΒΜ Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για την προώθηση της διά βίου εκπαίδευσης, ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2014-2015. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων (Α. Παπανδρέου, 21), όπου και φιλοξενούνται όλες οι δράσεις του ΚΔΒΜ.

Τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, ξεκίνησε το πρώτο για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2014-2015 τμήμα, το οποίο θα είναι Ιταλικά για τον Τουρισμό (25 ώρες).

Στο αμέσως προσεχές διάστημα έχει προγραμματιστεί η έναρξη και των παρακάτω τμημάτων, για τα οποία έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αιτήσεων:

Αστικοί λαχανόκηποι- Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media)- Δημιουργία Ιστοσελίδας- Κινηματογράφος- Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1)-Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή-Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι)-Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων- Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2)- Ισπανικά για τον τουρισμό (Α1-Α2)- Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων- Ιστορία της Τέχνης- Φωτογραφία- Διδασκαλία Ποντιακής Διαλέκτου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet