Οδός «Καλκαβούρα Σωτήριου» στο Ο.Τ.3
Κοινωνία

Οδός «Καλκαβούρα Σωτήριου» στο Ο.Τ.3

Με  την απόφαση 8/2014 του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης, αποφασίσθηκε η ονομασία ανωνύμου οδού έμπροσθεν του ζαχαροπλαστείου «Μπάκας» στο Ο.Τ.3, εντός των ορίων του, ως οδός «Καλκαβούρα Σωτήριου».

Ο Δήμος Πεντέλης θέτει σε δημόσια διαβούλευση την απόφαση της δημοτικής κοινότητας Νέας Πεντέλης και παρακαλεί τους δημότες για κατάθεση των απόψεων, για χρονικό διάστημα ενός μηνός από την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014. Οι δημότες μπορούν να στείλουν τις απόψεις και παρατηρήσεις τους στο email: [email protected].

Συγκεκριµένα η οδός αυτή αποτελεί παλαιό τµήµα της οδού Πεντέλης και έχει µήκος περίπου 150 µέτρα, ξεκινώντας από την αριστερή (βόρεια πλευρά) του ζαχαροπλαστείου «Μπάκας» από το σηµείο που συναντιέται µε την οδό Αγίας Σκέπης και καταλήγει στην οδό Πεντέλης. Μέχρι σήµερα δεν έχει όνοµα, αναφερόµενη σε όλους τους χάρτες ως Ανώνυµος.

Η ∆ηµοτική Κοινότητα Νέας Πεντέλης έλαβε αυτή την απόφαση λαµβάνοντας υπόψη την αίτηση των Χρίστου Καλκαβούρα, Μιχαήλ Καλκαβούρα  και Αντώνιου Καλκαβούρα, οι οποίοι σε σχετικό υπόµνηµά τους ζητούσαν την ονοµασία της οδού αυτής µε το όνοµα του πατέρα τους, µε τη αιτιολογία ότι ήταν αυτός που φρόντισε µε τις ενέργειές του για την µετατόπιση της οδού Πεντέλης στη σηµερινή θέση, αποφεύγοντας την επικίνδυνα απότοµη στροφή της. Επιπλέον, σύµφωνα µε τα αναφερόµενα τους και όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, ο πατέρας τους ως διαχειριστής του κοινού ταµείου λεωφορειούχων Φραγκοκλησιάς και αντιπρόεδρος του 3ου ΚΤΕΛ Αθηνών Πειραιώς και Περιχώρων είχε βοηθήσει τους κατοίκους της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet