Ολοκληρώνεται το έργο της μεταφοράς των πυλώνων υψηλής τάσης στη Νέα Πεντέλη
Κοινωνία

Ολοκληρώνεται το έργο της μεταφοράς των πυλώνων υψηλής τάσης στη Νέα Πεντέλη

Oλοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες το έργο της μεταφοράς των πυλώνων υψηλής τάσης στη Νέα Πεντέλη.

Ειδικότερα, η δημοτική αρχή κάνει λόγο για «ένα σημαντικό έργο για τον Δήμο, το οποίο δικαιώνει την ίδια, αλλά και τη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά που κατάφεραν να απαλλάξουν τον Δήμο από ένα βάρος 2,56 εκατ. ευρώ, καθώς το έργο πραγματοποιήθηκε από πόρους του ΑΔΜΗΕ και του ΕΣΠΑ, αλλάζοντας τον αρχικό σχεδιασμό χρηματοδότησης ώστε να μην υπάρξει επιβάρυνση για τους δημότες».

«Με το πέρας των εργασιών που αναμένεται τις επόμενες ημέρες, σηματοδοτείται έμπρακτα το τέλος μίας επίπονης και πολυετούς προσπάθειας όλων των διοικήσεων του Δήμου μας», υπογραμμίζει η δημοτική αρχή.

Σημειώνεται ότι προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο κρίνονται αναγκαίες κάποιες διακοπές ρεύματος, οι οποίες είναι αναγκαίες λόγω εργασιών αντικατάστασης των καλωδίων των καταργούμενων πυλώνων υψηλής τάσης και την τοποθέτησή τους στις νέες θέσεις όδευσης.

Για τον λόγο αυτό η δημοτική αρχή ενημερώνει τους δημότες ότι μετά από σχετική ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, την Τρίτη 21 Ιουνίου, από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, αναμένεται να πραγματοποιηθούν διακοπές της ηλεκτροδότησης στην Νέα Πεντέλη, στο δίκτυο των παρακάτω οδών:

  • Καποδιστρίου.
  • Ρήγα Φεραίου.
  • Παπαφλέσσα.
  • Αμφικτυονιών.
  • Περικλέους (από Καππαδοκίας και άνω).

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος, εφιστάται η προσοχή των πολιτών στα ακόλουθα:

  • Να αποφεύγουν τη χρήση ανελκυστήρων προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εγκλωβισμού τους.
  • Για λόγους ασφαλείας, οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ηλεκτροδότηση μπορεί να επανέλθει ανά πάσα χρονική στιγμή και άρα όλες οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται διαρκώς «υπό τάση».

Ο Δήμος ευχαριστεί τους δημότες για την κατανόηση και τον ΔΕΔΔΗΕ για τη συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet