Ομιλία «Η Τρίτη Ηλικία στη σύγχρονη εποχή» στο ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης
Κοινωνία

Ομιλία «Η Τρίτη Ηλικία στη σύγχρονη εποχή» στο ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 διοργανώθηκε από τον Δήμο Πεντέλης σε συνεργασία με τη Μονάδα Ψυχογηριατρικής της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία και υπεύθυνη την κ. Ελένη Γκρέτσα, επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Η Τρίτη Ηλικία στη σύγχρονη εποχή» με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτλή καθηγητή Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών Αιγινήτειου Νοσοκομείου κ. Α. Πολίτη στο ΚΑΠΗ της Νέας Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, στον χαιρετισμό του συνεχάρη τη διευθύντρια της ΕΨΕ, κ. Ελένη Γκρέτσα, για την πρωτοβουλία της και έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας λέγοντας ότι «η ηλικία δεν είναι θέμα ταυτότητας, αλλά είναι θέμα υγείας και πνευματικής διαύγειας» και τόνισε ότι οι μεγαλύτεροι οφείλουν να στηρίζουν τους νεότερους μεταδίδοντάς τους τις εμπειρίες τους.

Τον συντονισμό της δράσης είχε η κ. Ελένη Γκρέτσα, διευθύντρια της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

Την ομιλία παρακολούθησαν, επίσης, ο γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Ν.Δ., Νίκος Κωστόπουλος, ο θεματικός αντιδήμαρχος Ηλίας Βιλιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άντα Μπούσουλα, Άγγελος Παλαιοδήμος, Λευτέρης Κιτσούλης, Γιάννης Ζώης, Κώστας Μωραΐτης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Μελισσίων, Μανώλης Μιχελακάκης, το μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Νίκος Οικονομίδης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet