Ο Βλ. Σιώμος σε συνεδρίαση του Δήμου Πεντέλης για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2020
Κοινωνία

Ο Βλ. Σιώμος σε συνεδρίαση του Δήμου Πεντέλης για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2020

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, συμμετείχε στην Συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης, με αντικείμενο τον απολογισμό της περασμένης αντιπυρικής περιόδου και τον προγραμματισμό ενεργειών και δράσεων ενόψει της χειμερινής περιόδου και των πιθανών χιονοπτώσεων, όπως ενημερώνει ο ΣΠΑΠ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, που διεξήχθη υπό τη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, έγινε ενημέρωση των παρευρισκομένων και των συμμετεχόντων, μέσω τηλεδιάσκεψης για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου που τελείωσε και για τα μέτρα που έχουν ληφθεί από όλους τους συμμετέχοντες μέχρι σήμερα, καθώς και για αυτά που προγραμματίζονται ενόψει των κακοκαιριών της χειμερινής περιόδου και των πιθανών χιονοπτώσεων.

Η κ. Κεχαγιά, αφού ευχαρίστησε όλους για την άριστη συνεργασία  και την επιτυχημένη λειτουργία τους κατά την επιτυχημένη, όπως χαρακτήρισε, την περασμένη αντιπυρική περίοδο, παρουσίασε τον νέο εντεταλμένο δημοτικό  σύμβουλο Πολιτικής  Προστασίας Πεντέλης, Κώστα Καλλιανιώτη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, πρόεδρος της Επιτροπής  Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης και αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, η διοικήτρια του Νοσοκομείου «Παίδων» Πεντέλης, Τούλα Κατοίκου, οι διοικητές των 9ου και 12ου Πυροσβεστικών Σταθμών Αθηνών, εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης και του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, τοπικοί και θεματικοί αντιδήμαρχοι του Δήμου Πεντέλης, ο διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, Αναστάσιος Χαχλάκης, ο διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης, Ιωάννης Ξανθάκος, ο διοικητής του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης, Νίκος Λιάκος και οι εκπρόσωποι των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης Γιάννης Ζούνης και Κέλλυ Διακομανώλη.

Ο κ. Σιώμος στην παρέμβαση του, αφού συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη συνεργασία και τα εξαιρετικά αποτελέσματα, επεσήμανε την διαφορετική προσέγγιση με την οποία λειτούργησε την περασμένη αντιπυρική περίοδο όλος ο κρατικός μηχανισμός και ο οποίος απέδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στην συνέχεια ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο εντεταλμένο δημοτικό  σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, Κώστα  Καλλιανιώτη, τονίζοντας ότι ο ΣΠΑΠ θα βρίσκεται δίπλα στον Δήμο Πεντέλης, συνδράμοντάς με όλα τα διαθέσιμα μέσα, πάντα σε συνάρτηση με τις ανάγκες και των υπολοίπων Δήμων-μελών του Συνδέσμου.

Κατόπιν, έκανε σύντομη ενημέρωση για τον προγραμματισμό δράσεων, προμηθειών σε αλάτι και τα διαθέσιμα εκχιονιστικά και λοιπά μηχανήματα  του ΣΠΑΠ, που θα συνδράμουν τους Δήμους-μέλη κατά την χειμερινή περίοδο.

Τέλος, ευχαρίστησε εργαζόμενους και εθελοντές του ΣΠΑΠ και του Δήμου Πεντέλης για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν και συνεχάρη τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης και των δύο βαθμών για την υπευθυνότητα που τους διακρίνει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet