Ο λόφος του Προφήτη Ηλία… ομόρφυνε κι άλλο μετά τη 2η Εθελοντική Δράση του Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Ο λόφος του Προφήτη Ηλία… ομόρφυνε κι άλλο μετά τη 2η Εθελοντική Δράση του Δήμου Πεντέλης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/5 η 2η Εθελοντική Δράση του Δήμου Πεντέλης στο πλαίσιο του προγράμματος καθαρισμού πάρκων και αλσυλλίων, αστικών και περιαστικών δασών και ενόψει της προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο 2020.

Ο εθελοντικός καθαρισμός έγινε στον λόφο του Προφήτη Ηλία, στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Πεντέλης.

Η δήμαρχος, Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε για τη συγκεκριμένη δράση:

«Συνεχίζουμε σήμερα, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας, την υλοποίηση του προγράμματος καθαρισμών και αποψιλώσεων που πραγματοποιούμε, προκειμένου να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την αντιπυρική περίοδο.

»Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας και ειδικά τους κατοίκους της περιοχής που, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου γι’ αυτή τη δράση, καθώς και τους εργαζόμενους και εθελοντές του Δήμου και του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), που και σήμερα βοηθούν στην προσπάθεια αυτή.

»Θα παρακαλούσα όμως και τους πολίτες που επισκέπτονται αυτό τον χώρο, για να απολαύσουν τον καθαρό αέρα, τη φύση και την υπέροχη θέα που προσφέρει το συγκεκριμένο σημείο, να τον αφήνουν καθαρό, σεβόμενοι το περιβάλλον, αλλά και τους συμπολίτες τους που είναι εδώ σήμερα και τον καλλωπίζουν καθαρίζοντάς τον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet