Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Πεντέλης: Δεν θα επιτρέψουμε να ζήσουν τα παιδιά μας σε έναν τόπο σκοτεινό που ανέχεται φασίστες
Κοινωνία

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Πεντέλης: Δεν θα επιτρέψουμε να ζήσουν τα παιδιά μας σε έναν τόπο σκοτεινό που ανέχεται φασίστες

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πεντέλης, με ανακοίνωσή της, τονίζει ότι ο φασισμός ξανασήκωσε… κεφάλι και επιχειρεί να «μολύνει» τα νέα παιδιά.

Ειδικότερα, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Πεντέλης αναφέρει: «Έναν χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ο φασισμός ξανασήκωσε κεφάλι. Αυτήν τη φορά μέσα σε δημόσιο σχολείο. Όπως όλα δείχνουν, μπορεί να τελειώσαμε με τη Χρυσή Αυγή, αλλά δεν τελειώσαμε με το “χρυσαυγητισμό”. Το δηλητήριο του φασισμού διαχέεται στην κοινωνία και επιχειρεί να μολύνει τα παιδιά μας, το αύριο αυτού του τόπου.

»Επειδή δεν πρόκειται να παραμείνουμε απαθείς, ενημερώνουμε κάθε έναν και καθεμιά που επωάζει το αυγό του φιδιού, ξεπλένοντας τους φασίστες. Ενημερώνουμε τα αρμόδια υπουργεία Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη, που ψαρεύουν εκλογική πελατεία στα βουρκόνερα του φασισμού, που παρακολουθούν τα δημόσια σχολεία να γίνονται ορμητήρια νεοναζί, που κρατούν στάση “ισαποστάκηδων”, για να μην δυσαρεστήσουν το ακροδεξιό τους ακροατήριο. Είμαστε εδώ παρόντες και παρούσες στον αγώνα ενάντια στον φασισμό. Είμαστε εδώ για να κάνουμε σαφές ότι δεν θα επιτρέψουμε να σκεπάσει την κοινωνία μας και τα σχολεία μας το έρεβος του φασισμού.

«Δεν θα επιτρέψουμε να ζήσουν τα παιδιά μας σε έναν τόπο σκοτεινό, που ανέχεται φασίστες. Είμαστε όλες και όλοι εδώ. Ούτε στην Πεντέλη, ούτε στα σχολεία, ούτε πουθενά, ο φασισμός δεν έχει θέση στις γειτονιές μας, δεν έχει θέση στην κοινωνία μας. Η θέση του είναι στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet