Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης: Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του «Αμ. Φλέμινγκ»
Κοινωνία

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης: Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του «Αμ. Φλέμινγκ»

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη περιοδεία αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο»  την Πέµπτη 30/10 στις 10.00 π.µ. µε επικεφαλής τη βουλευτή Αθηνών Μαρία Μπόλαρη, τον συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης Βασίλη Τσολακίδη και τους επικεφαλής των δηµοτικών παρατάξεων «Πεντέλη εν ∆ράσει» Αντώνη Φειδοπιάστη και «Βριλήσσια – Ανοιχτή Πόλη» Ελένη Σακισλή.

Όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης, «Οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς υποδέχθηκαν την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ µε αισθήματα ικανοποίησης για την ανταπόκριση που δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ στα αιτήµατα των εργαζομένων στον δοκιμαζόμενο τοµέα της υγείας. Η αντιπροσωπεία του κόµµατος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει µε άµεσο τρόπο τη δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία µετά από την πολυετή πολιτική περικοπών σε προσωπικό και προμήθειες καθώς και τον αγώνα που δίδουν όλοι οι εργαζόμενοι για να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς κάτω από τόσο δυσμενείς συνθήκες».

Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 201, στις 13:00 το Σωµατείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» καλεί σε συγκέντρωση – ενημέρωση στο αµφιθέατρο του 4ου ορόφου.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης καλεί όλους τους πολίτες της περιοχής να συμπαρασταθούν στους εργαζομένους του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» «στον αγώνα τους κατά της απόφασης της µνηµονιακής κυβέρνησης να κλείσει και αυτό το νοσοκομείο και να υποβαθμίσει ακόµη περισσότερο τις υποδοµές υγείας στην περιοχή µας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet