Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης: Δεν είδαμε κανένα εκχιονιστικό στους κεντρικούς δρόμους της πόλης
Κοινωνία

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης: Δεν είδαμε κανένα εκχιονιστικό στους κεντρικούς δρόμους της πόλης

Ότι «η δημοτική αρχή δεν κινητοποιήθηκε για την κοπή των πεσμένων δένδρων στην πόλη» τονίζει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πεντέλης, η οποία υπογραμμίζει, επίσης, ότι «δεν είδαμε εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες στους κεντρικούς δρόμους».

Συγκεκριμένα η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης αναφέρει:

«Τρίτη μέρα μετά την κακοκαιρία “Ελπίς” που έπληξε την Αττική και οι πολίτες παραμένουν χωρίς καμία ελπίδα απεγκλωβισμού από τη χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά. Η επικοινωνιακή στρατηγική δεν φτάνει, χρειάζεται κι επιχειρησιακή ετοιμότητα, αλλά αυτό μάλλον δεν σας ενδιαφέρει.

Ο Δήμος Πεντέλης και σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει το κύμα κακοκαιρίας που ερχόταν με συσκέψεις επί συσκέψεων κι επικοινωνιακά σόου. Αυτά τα είδαμε, συγχαρητήρια κύριες και κύριοι της δημοτικής αρχής και της κυβέρνησης. Αυτό που δεν είδαμε ήταν εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες στους κεντρικούς δρόμους του Δήμου μας. Αυτό το οποίο δεν είδαμε ήταν η κινητοποίηση της δημοτικής αρχής για την κοπή των πεσμένων δέντρων στους δρόμους της πόλης μας.

Δεν καταφέρατε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, να κρατήσετε ανοιχτούς ούτε τους δρόμους που οδηγούν στα νοσοκομεία της περιοχής μας. Ο κρατικός και ο δημοτικός μηχανισμός ανύπαρκτοι. Κεντρικοί δρόμοι απροσπέλαστοι, νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, πολίτες ταλαιπωρημένοι, αποκλεισμένοι για ατελείωτες ώρες σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, χωρίς ένα μπουκαλάκι νερό. Το σχέδιο της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη, της κυβέρνησης των α(χ)ρίστων, που με συνέπεια ακολουθεί και η δημοτική μας αρχή είναι γνωστό. Το καλοκαίρι οι φωτιές θα σβήσουν στη θάλασσα και το χειμώνα τα χιόνια θα λιώσουν, κάποια στιγμή. Μέχρι τότε ή “φύγετε από το σπίτι” ή “μείνετε σπίτι”. Αντί να κουνάτε το δάχτυλο στους πολίτες, για άλλη μια φορά, για να καλύψετε τις ευθύνες σας, επιτέλους δείξτε σθένος και φύγετε. Είστε επικίνδυνοι και ανίκανοι. Αφήστε τις κορώνες περί ατομικής ευθύνης και αναλάβετε την πολιτική ευθύνη επιτέλους. Η μόνη ελπίδα είναι να φύγετε. Η μόνη αποδεκτή συγγνώμη είναι η παραίτηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet