Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης: Ευρωπαϊκή εβδομάδα κοροϊδίας στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης: Ευρωπαϊκή εβδομάδα κοροϊδίας στον Δήμο Πεντέλης

Τις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στον Δήμο Πεντέλης σχολιάζει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία της περιοχής, τις οποίες και χαρακτηρίζει ως «φιέστες» χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο για τη ζωή στην πόλη.

Ειδικότερα, η Οργάνωση ανήρτησε βίντεο με προβλήματα που εντόπισε σε διάφορα σημεία του Δήμου και τα οποία κάνουν προβληματική την καθημερινότητα των ΑμεΑ και όχι μόνο, σχολιά΄ζοντας:

«Η δύναμη της εικόνας είναι αποστομωτική… Δεν υπάρχει χώρος για πολλές λέξεις… Καλές οι φιέστες για την εβδομάδα κινητικότητας, αλλά η αλήθεια είναι εδώ, παρούσα κάθε μέρα και είναι σκληρή.

»Η καθημερινή αγωνία των ατόμων με κινητικές δυσκολίες να κυκλοφορήσουν στην ίδια τους τη γειτονιά αφαιρεί όλα τα ψιμύθια από το πρόσωπο του παρατημένου στην τύχη του δημόσιου χώρου της πόλης μας. Μιας πόλης που είναι αβίωτη κι επικίνδυνη για τους συμπολίτες μας με κινητικές δυσκολίες.

»Αντί λοιπόν για φιέστες θα ήταν καλύτερα το αρμόδιο υπουργείο και ο Δήμος να επιδείξουν αληθινή κοινωνική ευαισθησία και ν’ ασχοληθούν με τα υπαρκτά προβλήματα. Από επικοινωνία και φιέστες χορτάσαμε.

Συντονιστική Επιτροπή

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πεντέλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet