Ο ΣΠΑΠ με ομάδα εργαζομένων και εθελοντών του συμμετείχε στον καθαρισμό του λόφου Προφήτη Ηλία στη Νέα Πεντέλη
Κοινωνία

Ο ΣΠΑΠ με ομάδα εργαζομένων και εθελοντών του συμμετείχε στον καθαρισμό του λόφου Προφήτη Ηλία στη Νέα Πεντέλη

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), με ομάδα εργαζομένων και εθελοντών του και ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό, σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης και κατοίκους της περιοχής πέριξ του λόφου του Προφήτη Ηλία, συνέδραμε στον καθαρισμό της συγκεκριμένης περιοχής της Νέας Πεντέλης.

Στην εθελοντική αυτή δράση συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιδήμαρχος Πεντέλης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης Εμμανουήλ Μιχελακάκης, η τοπική σύμβουλος Πεντέλης Μαρία Κοσμερίδου, εθελοντές, εργαζόμενοι του ΣΠΑΠ και του Δήμου Πεντέλης και κάτοικοι της περιοχής.

Ο Βλάσσης Σιώμος δήλωσε μετά τη δράση:

«Κάθε χρόνο ο Σύνδεσμός μας υλοποιεί σειρά δράσεων καθαρισμών και αποψιλώσεων με στόχο τον καθαρισμό συγκεκριμένων περιοχών σε όλους τους Δήμους –  μέλη του. Έτσι και φέτος συνεχίζουμε τις δράσεις αυτές συμμετέχοντας ενεργά με εθελοντές, εργαζομένους αλλά και μηχανολογικό εξοπλισμό προκειμένου να συνδράμουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Δήμους – μέλη μας όποτε μας ζητηθεί σε οποιαδήποτε δράση τους.

Σήμερα συμμετείχαμε με εργαζομένους, εθελοντές και μηχανολογικό εξοπλισμό στον καθαρισμό πέριξ του λόφου του Προφήτη Ηλία Νέας Πεντέλης συνδράμοντας τον Δήμο Πεντέλης.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες ασφάλειας στις αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων – μελών μας. Για τον σκοπό αυτόν επιστρατεύουμε κάθε διαθέσιμο μηχάνημα, μέσο και εξοπλισμό που διαθέτουμε.

Ο Σύνδεσμος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους διοργανώνει αλλά και συμμετέχει σε διάφορες περιβαλλοντικές δράσεις όπως η κάθε εποχή του χρόνου επιβάλλει. Τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις προληπτικές δράσεις, με καθαρισμούς και κοπές χόρτων, συντηρήσεις δασικών δρόμων κ.λπ., δράσεις οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για την αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων και κυρίως για την προστασία του περιβάλλοντος.

Θα συνεχίσουμε και τους επόμενους μήνες να πραγματοποιούμε σειρά με ανάλογες δράσεις στους Δήμους – μέλη μας με στόχο να συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος.

Τέλος να ευχαριστήσω από καρδιάς πολίτες, αιρετούς, εθελοντές και εργαζομένους του ΣΠΑΠ και του Δήμου Πεντέλης για τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη δράση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet