Ο Σύλλογος Κρητών «Η Αρετούσα» τίμησε τη Μάχη της Κρήτης
Κοινωνία

Ο Σύλλογος Κρητών «Η Αρετούσα» τίμησε τη Μάχη της Κρήτης

Με λαμπρότητα γιόρτασε ο Σύλλογος Κρητών Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα» την επέτειο για τη μάχη της Κρήτης το Σάββατο 31 Μαΐου 2014, στην πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης. Ο Σύλλογος τίμησε τους Κρήτες πεσόντες του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου με επιμνημόσυνη δέηση, παρουσία του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

«Στη Μάχη της Κρήτης το ελληνικό έθνος απέδειξε για μια ακόμη φορά πως ξέρει να πολεμά για να περιφρουρήσει την ελευθερία του. 73 χρόνια, η μνήμη παραμένει άσβεστη και τα μηνύματα ζωντανά και επίκαιρα» υπογράμμισε ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης.

Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια και με άφθονη ρακή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ Νίκος Τόλιος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Σαφλιάνης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μούστρης, Άντα Μπούσουλα και Γιάννης Ζώης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λευτέρης Κοντουλάκος και Δημήτρης Μιχαλέλης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης, η τοπική σύμβουλος Μελισσίων Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της πόλης και δημότες και φίλοι του Συλλόγου Κρητών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet