Ο Σύλλογος Φίλων του Παιδιού του «Παίδων Πεντέλης» ζητεί τη στήριξη του νοσοκομείου
Κοινωνία

Ο Σύλλογος Φίλων του Παιδιού του «Παίδων Πεντέλης» ζητεί τη στήριξη του νοσοκομείου

Ο Σύλλογος Φίλων του Παιδιού του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης», στη γενική συνέλευσή του που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με σημαντική συμμετοχή μελών, αποφάσισε τα παρακάτω:

«Το Γ.Ν. “Παίδων Πεντέλη“”, ένα στολίδι του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, με την καθομολογούμενη ιδιαίτερη συμβολή του για πάνω από 70 χρόνια στην παιδιατρική περίθαλψη, όχι μόνο της Βορειοανατολικής Αττικής, απαιτεί την στήριξη όλων μας, για την ενδυνάμωση της λειτουργίας του, την αναβάθμιση του κύρους του και την απρόσκοπτη συνέχιση του πολύπλευρου και πολυσήμαντου έργου του.

Κάθε προσπάθεια αποδυνάμωσης του ρόλου του, αλλοίωσης των χαρακτηριστικών του ως τριτοβάθμιου παιδιατρικού γενικού νοσοκομείου, πλήττει καίρια την παιδιατρική περίθαλψη όχι μόνο της Αττικής, αλλά της χώρας συνολικότερα, αφού το Γ.Ν. “Παίδων Πεντέλης”, το τρίτο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας, έχει διαχρονικά κατοχυρώσει το κύρος, την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του.

Ο Σύλλογος φίλων του παιδιού του Νοσοκομείου “Παίδων Πεντέλης” από την ίδρυσή του νοιάζεται και συμβάλλει δραστήρια για την στήριξη του νοσοκομείου, των μικρών νοσηλευομένων και του προσωπικού, που μοχθεί καθημερινά για την εύρυθμη και αξιόπιστη λειτουργία του. Καλεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όλους τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, τους γονείς και κηδεμόνες των μικρών παιδιών, αλλά και κάθε ευαίσθητο άνθρωπο, να στηρίξουν με κάθε μέσο την συνέχιση, την ενδυνάμωση και ενίσχυση της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου “Παίδων Πεντέλης”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet