«Παίδων Πεντέλης»: ΜΑΤ στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων
tvxs.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Παίδων Πεντέλης»: ΜΑΤ στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων

Έντονη παρουσία της αστυνομίας στο «Παίδων» Πεντέλης, αρχικά με τρία περιπολικά και στη συνέχεια ακόμη και με την έλευση κλούβας με ΜΑΤ, έλαβε χώρα από νωρίς το πρωί της Κυριακής 16 Ιανουαρίου έξω από το Νοσοκομείο, οι εργαζόμενοι του οποίου βρίσκονται σε κινητοποίηση αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει της εφημερίες με πρόσχημα τη μετατροπή του σε εμβολιαστικό κέντρο.

Από σήμερα η εφαρμογή των αναστολών των εφημεριών

Από σήμερα Κυριακή τέθηκε σε ισχύ η κυβερνητική απόφαση, με τους εργαζόμενους, όπως αναφέρει ο 902.gr, να έχουν προγραμματίσει Γενική Συνέλευση. Γεγονός το οποίο προφανώς ήταν η αφορμή για την παρουσία της αστυνομίας.

«Χάριν της μείζονος σπουδαιότητας του σκοπού, το Νοσοκομείο να ενεργήσει ως προς τις χωροταξικές τροποποιήσεις των εμβολιαστικών γραμμών ΑΜΕΣΩΣ και πάντως ΔΕΝ θα διενεργήσει την εφημερία της Κυριακής 16/01/2022 ενώ από Δευτέρα 17/01/2022 θα εκτελεί την καθημερινή πρωινή εφημερία (08.00 – 14.30) ως εξειδικεύτηκε με τη (β) σχετική πρότασή μας», αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

Στο έγγραφο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι, «ως προς την εφημέρευση των τριών (3) παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνας:

Καθημερινή πρωϊνή εφημέρευση του ΓΝ Πεντέλης (8.00 έως 14.00), ήτοι από Δευτέρα έως και Παρασκευή

Εξαίρεση εφημέρευσης του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης κατά την 24ωρη εφημέρευση, ήτοι Δευτέρα και Πέμπτη από 14.30 έως 08.00 επομένης και κάθε 2η Κυριακή (08.00 έως 08.00 επομένης)».

Πηγή: tvxs.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet