Παρέμβαση Αδ. Γεωργιάδη στη Βουλή για το Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης
Κοινωνία

Παρέμβαση Αδ. Γεωργιάδη στη Βουλή για το Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης

Την αναγκαιότητα ύπαρξης δύο Αστυνομικών Τμημάτων στον Δήμο Πεντέλης τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης,  με ερώτηση που υπέβαλε στη Βουλή των Ελλήνων (αριθμός πρωτ. 7015/6.7.2017), με αφορμή τη διακοπή λειτουργίας του Α.Τ. στη Δημοτική Ενότητα Πεντέλης.

Ακολουθεί η ερώτηση του βουλευτή της Β’ Αθηνών της Ν.Δ.:

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Τον Αξιότιμο Υπουργό Εσωτερικών

ΘΕΜΑ: Αναγκαιότητα ύπαρξης δύο Αστυνομικών τμημάτων στο Δήμο Πεντέλης

Σε συνέχεια του αιτήματος της τοπικής κοινωνίας και των Αρχών του Δήμου Πεντέλης για την ύπαρξη δυο αστυνομικών τμημάτων στον Δήμο, ήτοι τη διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος Μελισσίων και την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης, σε χώρο που θα παραχωρήσει ο Δήμος, καλείται ο αρμόδιος Υπουργός να διευκρινίσει τις προθέσεις του.

Ο Δήμο Πεντέλης, δεύτερος σε έκταση Δήμος στην Αττική (80.000 τ.μ.), διαθέτει πολύ δύσβατες και αραιοκατοικημένες περιοχές, ενώ πλήττεται έντονα τα τελευταία χρόνια από το οργανωμένο έγκλημα. Η ύπαρξη δυο αστυνομικών τμημάτων αποτελεί πάγιο αίτημα των πολιτών και των τοπικών Αρχών προκειμένου να διασφαλιστεί το επίπεδο προστασίας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Συνεπώς, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1. Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί προκειμένου να διευθετηθεί το παραπάνω ζήτημα;

Ο ερωτών βουλευτής,
Σπυρίδων – Άδωνις Γεωργιάδης
Βουλευτής Β΄ Αθηνών

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Κωνστανταντακατου Ελενη μανης 12 Πεντελη

    H ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ,Ν.ΠΕΝΤΕΛΗ,ΝΤΡΑΦΙ.ΜΕΛΙΣΣΙΑ.ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ……. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ??????????

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet