Παρέμβαση Μ. Παπαδόπουλου ζητεί ο Δ. Στεργίου για το Wi-Fi στην Πεντέλη
Κοινωνία

Παρέμβαση Μ. Παπαδόπουλου ζητεί ο Δ. Στεργίου για το Wi-Fi στην Πεντέλη

Έκκληση στον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλο απευθύνει ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης  σχετικά με το σύστημα λειτουργίας WI-FI στον Δήμο Πεντέλης.

Συγκεκριμένα, υπηρεσιακοί παράγοντες των δασικών υπηρεσιών θεωρούν ότι τα ΚΑΦΑΟ που ο ΟΤΕ τοποθέτησε στα πεζοδρόμια δρόμων που διέρχονται από δασικές και αναδασωτέες περιοχές δεν επιτρέπεται να λειτουργούν και ως εκ τούτου ο δήμαρχος ζητεί την παρέμβαση του υφυπουργού «για να δοθεί σε όλους τους πολίτες της Πεντέλης το δικαίωμα χρήσης του διαδικτύου».

Ακολουθεί η επιστολή του δημάρχου Πεντέλης:

Κύριε Υπουργέ,

Αναγκάζομαι να επικοινωνήσω μαζί σας αφενός για να σας ευχαριστήσω για την ένταξη του Δήμου Πεντέλης στο σύστημα επικοινωνίας WI-FI που δίνει λύσεις σε μεγάλο τμήμα του πληθυσμού των πόλεων Πεντέλης- Νέας Πεντέλης- Μελισσίων, αφετέρου για να σας πω ότι στην πόλη μας λειτουργεί το σύστημα του παραλογισμού και στο θέμα των επικοινωνιών.

Με ενέργειές σας το υπουργείο εγκατέστησε στους δρόμους υπόγειο δίκτυο οπτικών ινών για την εξυπηρέτηση και των τελευταίων προς το Πεντελικό βουνό περιοχών Γκορτζέζας, Αγίας Τριάδας, Πλακεντίας και Καλλιθέας Πεντέλης. Σας αναφέρω λοιπόν ότι αυτό το δίκτυο δεν λειτουργεί γιατί ανεγκέφαλοι υπηρεσιακοί παράγοντες των δασικών υπηρεσιών θεωρούν ότι τα ΚΑΦΑΟ που ο ΟΤΕ τοποθέτησε στα πεζοδρόμια δρόμων που διέρχονται από δασικές και αναδασωτέες περιοχές δεν επιτρέπεται να λειτουργούν.

Σ΄ αυτή την τρέλα παραλογισμού που εδώ και χρόνια πρυτανεύει στην Πεντέλη όπου στα δασικά θέματα τα αυτονόητα είναι ζητούμενα σας παρακαλώ να επέμβετε για να δοθεί σε όλους τους πολίτες και της Πεντέλης το δικαίωμα χρήσης του διαδικτύου τις υποδομές του οποίου ολοκληρώσατε.

Υπόψη ότι το σύστημα WI-FI που εγκρίνατε για την κεντρική πλατεία της Πεντέλης δεν λειτουργεί γιατί το ΚΑΦΑΟ και η κεντρική πλατεία της Πεντέλης και πολεοδομικό κέντρο της πόλης μας είναι δασικές ή αναδασωτέες περιοχές.

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης

Δείτε την Επιστολή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet