Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει το Ταχυδρομικό Κατάστημα Πεντέλης
Κοινωνία

Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει το Ταχυδρομικό Κατάστημα Πεντέλης

Δεν έχει ληφθεί απόφαση «στην παρούσα χρονική περίοδο» για το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Καταστήματος Πεντέλης, το οποίο συνεχίζει να παρέχει όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες, απαντά η Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. σε σχετική επιστολή του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, την οποία απέστειλε στον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά, με το αίτημα να μην κλείσει η συγκεκριμένη υπηρεσία.

Πάντως, στην ανακοίνωσή της, με ημερομηνία 22 Ιουνίου 2017, η εταιρεία δεν αποκλείει στο μέλλον το κλείσιμο του Καταστήματος στην Πεντέλη, αφού -όπως αναφέρει- «τα Ελληνικά Ταχυδρομεία λειτουργούν ως ανώνυμη εταιρεία, σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, αναπτύσσουν και υποστηρίζουν το ταχυδρομικό δίκτυο με συγκεκριμένα κριτήρια».

Και παρακάτω γίνεται ακόμη πιο συγκεκριμένη, αναφέροντας: «Στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης-εξορθολογισμού του δικτύου και της εξοικονόμησης πόρων, εξετάζεται η αναστολή λειτουργίας Ταχυδρομικών Καταστημάτων, σε συνδυασμό με τη λειτουργία Ταχυδρομικών Πρακτορείων και την παροχή ταχυδρομικής εξυπηρέτησης από πλησιέστερα Ταχυδρομικά Καταστήματα».

Τώρα, εμάς γιατί κάτι μας λέει ότι η παραπάνω απάντηση κάθε άλλο παρά θα ικανοποιήσει τον δήμαρχο, μιας κι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει «λουκέτο» στο εν λόγω Ταχυδρομικό Κατάστημα, δεδομένου ότι το «πλησιέστερο Ταχυδρομικό Κατάστημα» ήδη υπάρχει…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet