Παρατείνεται έως τις 8 Αυγούστου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Παρατείνεται έως τις 8 Αυγούστου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Πεντέλης

Παρατείνεται έως τις 8 Αυγούστου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής περιόδου 2021-2022», με γνώμονα την ευρύτερη δυνατή κάλυψη των υποψηφίων ωφελούμενων, με βάση σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα από την ΕΤΤΑΑ και αφορά και τα ΚΔΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πεντέλης θα λειτουργήσει δωρεάν για την επόμενη σχολική χρονιά και συγκεκριμένα από Σεπτέμβριο 2021 έως Ιούλιο 2022, για τους δικαιούχους των σχετικών voucher, δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι εντελώς δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι η αίτησή τους θα εγκριθεί μέσω της ΕΕΤΑΑ και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2021-2022» με την εξασφάλιση voucher.

Για την υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά τις οδηγίες της προκήρυξης στον διαδικτυακό σύνδεσμο https://web.eetaa.gr:38446/ .

Η υποβολή της αίτησης γίνεται από τους γονείς μόνο ηλεκτρονικά και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζουν τους κωδικούς Taxisnet της ωφελούμενης (μητέρας) και του συζύγου για την τελική συναίνεση.

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πεντέλης να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο https://penteli.gov.gr, ώστε να επικοινωνήσουν οι αρμόδιοι μαζί τους για οδηγίες.

Ο Δήμος Πεντέλης δύναται να βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία της ηλεκτρονικής αίτησης και της υποβολής του φακέλου.

Επίσης όσοι γονείς δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος, αλλά επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους σε αυτό καταβάλλοντας σχετική συνδρομή στον Δήμο Πεντέλης, καλούνται να συμπληρώσουν την ανωτέρω αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από Δευτέρα – Παρασκευή, από 08:00 έως 16:00, στους τηλ. αριθμούς 213 2050004 και 210 8100884.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet