Πενθήμερο ταξίδι στη Βιέννη για τα μέλη του ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Πεντέλης
Κοινωνία

Πενθήμερο ταξίδι στη Βιέννη για τα μέλη του ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Πεντέλης

«Έχοντας ακόμα πρόσφατες και ζωντανές τις αναμνήσεις από το προηγούμενο μακρινό μας ταξίδι στην Κύπρο, δύο μήνες μετά φτιάχνουμε τις βαλίτσες μας για νέο προορισμό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης της Δ.Κ. Πεντέλης προαναγγέλλοντας στα μέλη του ταξίδι στη Βιέννη για 5 ημέρες, από 18.12.17 –  22.12.17.

Η Βιέννη αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη, καθώς και το πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό κέντρο της Αυστρίας. Λόγω του μεγάλου πλούτου της σε μουσεία, έργα τέχνης και ιστορικά μνημεία (ιδίως αυτοκρατόρων) αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο ανάμεσα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και είναι ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια του Δούναβη, σε γεωγραφική θέση με μεγάλη οικονομική σημασία. Επιπλέον, η Βιέννη είναι έδρα διάφορων διεθνών οργανισμών, όπως ο Οργανισμός Εξαγωγών Πετρελαιοπαραγωγών Χωρών, η Διεθνής Οργάνωση Ατομικής Ενέργειας, ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών επίσης διαθέτει μεγάλες εγκαταστάσεις στην πόλη.

«Ο Οργανισμός επέλεξε αυτό το ταξίδι σε αυτή τη μαγική πόλη, με τον αριστοκρατικό αέρα, σε μια εποχή που η ατμόσφαιρα θεωρείται μοναδική, χάρη στα Χριστούγεννα που πλησιάζουν. Με το τουριστικό πρακτορείο Famous Sotiriou Travel, που βρίσκεται 30 χρόνια στον χώρο και με το οποίο έγινε το επιτυχημένο ταξίδι στην Κύπρο, εξασφαλίζεται η ασφάλεια, η συνέπεια, η επαγγελματική εξυπηρέτηση και η άρτια διοργάνωση αυτού του ταξιδιού. Θα ξεκινήσουμε οδικώς για να δούμε ακόμα περισσότερες τοποθεσίες, με πρώτη στάση και διανυκτέρευση  στη Jacodina. Αφού περιηγηθούμε σύντομα την επόμενη ημέρα  στη Σερβία, θα οδηγηθούμε στη Βιέννη για τις υπόλοιπες ημέρες. Την 5η ημέρα θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα αεροπορικώς από την Μπρατισλάβα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει ως εξής:

 «“Δεν μπορείς να αποφύγεις να μεγαλώνεις, αλλά δεν είσαι υποχρεωμένος να γεράσεις”. Με αυτή τη στάση ζωής προχωράμε με αισιοδοξία, ευγνωμοσύνη, εστιάζοντας μόνο στα σημαντικά.  Βρίσκουμε πάντα την ευκαιρία σε κάθε αλλαγή, δεν χάνουμε το γέλιο και την καλή μας διάθεση, καθώς και να ζούμε νέες εμπειρίες! Γι’αυτό και το κέντρο μας δεν εφησυχάζει ποτέ, με τη βοήθεια του δημάρχου μας κ. Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να προσφέρει στα μέλη του τις καλύτερες επιλογές. Σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά, δρούμε συλλογικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων. Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο κέντρο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet