Πεντέλη: Μαθητές γυμνασίου πήγαν για μάθημα και βρήκαν κλειδωμένη την πόρτα
Φωτογραφία: protothema.gr
Κοινωνία

Πεντέλη: Μαθητές γυμνασίου πήγαν για μάθημα και βρήκαν κλειδωμένη την πόρτα

Γυμνάσιο στην Πεντέλη άνοιξε στις εννέα παρά δέκα και με τη βοήθεια κλειδαρά, τον οποίο κάλεσε ο διευθυντής του σχολείου Αριστείδης Αδαμόπουλος.

«Πήγα γύρω στις οκτώ παρά τέταρτο και οι κλειδαριές είχαν κόλλες και σπασμένα κλειδιά μέσα. Είχαν κλείσει τις πόρτες, την εξώπορτα και την εσωτερική πόρτα του γυμνασίου με διάφορα αντικείμενα», είπε ο γυμνασιάρχης στην ΕΡΤ.

«Είναι επαναλαμβανόμενα τα φαινόμενα»

Είναι το πρώτο περιστατικό βανδαλισμού τη φετινή σχολική χρονιά, ωστόσο πέρυσι ο γυμνασιάρχης αναφέρει ως και έξι ανάλογα περιστατικά.

Επισκεύαζε μόνος του την κλειδαριά, αλλά επίσης μίλησε για σπασμένα τζάμια «σχεδόν σε καθημερινή βάση» από τον Μάιο, αλλά και στη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν έγιναν διάφοροι βανδαλισμοί, σύμφωνα με τον κ. Αδαμόπουλο.

«Στο δικό μου σχολείο δεν έχω βάλει κάμερες, κάποια φύλαξη γίνεται εξωτερικά με αυτοκίνητο, αλλά αποδείχτηκε αναποτελεσματική, καθώς οι φθορές γίνονται από την εσωτερική μεριά και είναι πολύ μεγάλες» είπε ο γυμνασιάρχης μιλώντας για μεγάλες καταστροφές τον περασμένο Αύγουστο.

«Είναι τριώροφο το σχολείο κι έχει 7 μέτρα κάγκελα που εάν πέσουν, θα έχουμε θύματα», επισημαίνει ο Αριστείδης Αδαμόπουλος.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet