Πεντέλη Πόλη Πρότυπο: Κακός συντονισμός και αναποτελεσματικότητα στον Δήμο
Κοινωνία

Πεντέλη Πόλη Πρότυπο: Κακός συντονισμός και αναποτελεσματικότητα στον Δήμο

Για «κακό συντονισμό και αναποτελεσματικότητα στον Δήμο» κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Πεντέλη Πόλη Πρότυπο, ύστερα από τις ζημιές που προκλήθηκαν στις τρεις Κοινότητες (Μελίσσια, Νέα και Παλιά Πεντέλη) από την κακοκαιρία «Ελπίς».

Η Πεντέλη Πόλη Πρότυπο αναφέρει σχετικά:

«Οι ιδιαιτερότητες του ανάγλυφου του Δήμου Πεντέλης με τις πολλές υψομετρικές διαφορές επιβάλλουν τη διατήρηση της λειτουργικότητας τόσο του κύριου όσο και του δευτερεύοντος οδικού δικτύου. Την τρίτη, πια, μέρα μετά την “Ελπίδα” είναι πολλές οι διαμαρτυρίες κατοίκων και στις τρεις Κοινότητες του Δήμου (Μελίσσια, Νέα και Παλιά Πεντέλη) για έλλειψη συντονισμού στην πλήρη διάνοιξη, έστω και αυτού του κυρίου δικτύου δρόμων και στην έλλειψη επαρκούς ποσότητας αλατιού.

Η έλευση της κακοκαιρίας “Ελπίδας” ήταν γνωστή από 5ημέρου. Συνεπώς, δεν δικαιολογείται ούτε να κλείσουν οι δρόμοι ούτε καθυστέρηση στην αποκατάσταση. Το γεγονός ότι συνέβησαν και τα δύο μαρτυρά και κακό συντονισμό και αναποτελεσματικότητα. Απέναντι σε αναμενόμενα καιρικά φαινόμενα απαιτείται προνοητικότητα, οργάνωση, ετοιμότητα, αξιοποίηση προηγούμενης εμπειρίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet