Πεντέλη 2020: Δ. Κεχαγιά και Φ. Μαρκαντώνη αποκλειστικά υπεύθυνες για τη μη λειτουργία των ΚΔΑΠ μέχρι σήμερα
Κοινωνία

Πεντέλη 2020: Δ. Κεχαγιά και Φ. Μαρκαντώνη αποκλειστικά υπεύθυνες για τη μη λειτουργία των ΚΔΑΠ μέχρι σήμερα

Ευθύνες στη δήμαρχο, Δήμητρα Κεχαγιά και την πρώην εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο για τη λειτουργία των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών), Φωτεινή Μαρκαντώνη, επιρρίπτει η δημοτική παράταξη Πεντέλη 2020 για τη μη λειτουργία σήμερα των συγκεκριμένων δομών.

Η παράταξη του κ. Άγγελου Παλαιοδήμου σημειώνει ότι «το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών – ΚΔΑΠ (για παιδιά 5-12 ετών) αποτελεί έναν πολύ σημαντικό θεσμό που λειτούργησε για πολλά χρόνια στον Δήμο μας, σε δύο αίθουσες του Κοινωνικού Κέντρου Μελισσίων (Σκιάθου 5 Μελίσσια)». Ωστόσο, όπως προσθέτει η παράταξη, επειδή η συγκεκριμένη δομή δεν επαρκούσε για την κάλυψη όλων των αναγκών, «από την αρχή της συνεργασίας μας με την παράταξη της κ. Κεχαγιά, ο συνδυασμός ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ προώθησε το θέμα της ίδρυσης και λειτουργίας τριών ΚΔΑΠ, μέσα σε σχολικούς χώρους και στις τρεις δημοτικές κοινότητες της πόλης».

Παρ’ όλα αυτά, πάντα σύμφωνα με την Πεντέλη 2020, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης (16/09/2021) και μετά από σχετικές ερωτήσεις του επικεφαλής της παράταξης, «η κ. Μαρκαντώνη παραδέχτηκε ότι δεν έχει γίνει καμία ενέργεια πρόσληψης προσωπικού, με συνέπεια τα ΚΔΑΠ να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα τη λειτουργία τους (ενώ όφειλαν να έχουν ξεκινήσει 01/09/2021)».

«Δυστυχώς, μετά τον τερματισμό της συνεργασίας μας (Μάιος 2021), η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, ότι λειτουργεί πρόχειρα, χωρίς πυξίδα και προγραμματισμό, σε πολύ σημαντικά θέματα. Ευελπιστούμε ότι ο νέος υπεύθυνος των ΚΔΑΠ, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Τσουχνικάς, θα φανεί καλύτερος της προκατόχου του» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η παράταξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet