Πεντέλη 2020: Η διοίκηση Κεχαγιά δεν μπόρεσε να κρύψει την ανικανότητά της
Κοινωνία

Πεντέλη 2020: Η διοίκηση Κεχαγιά δεν μπόρεσε να κρύψει την ανικανότητά της

Για «ανικανότητα της διοίκησης της δημάρχου Δ. Κεχαγιά» κάνει λόγο η παράταξη Πεντέλη 2020 – Πράσινη Έξυπνη Δημοκρατική Πόλη, με επικεφαλής τον Άγγελο Παλαιοδήμο, με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία «Ελπίς».

Μεταξύ άλλων η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Στο ίδιο έργο θεατές για δεύτερη φορά. Μετά το περσινό φιάσκο με τη “Μήδεια” αναμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση της “Ελπίδας”. Πρωτόγνωρο φαινόμενο το ότι χιόνισε στην Πεντέλη και τα Μελίσσια; Σε καμία περίπτωση. Λένε ότι οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν από τα λάθη τους και οι ευφυείς από λάθη των άλλων. Δυστυχώς, ούτε το ένα συνέβη ούτε το άλλο. Η διοίκηση της Δ. Κεχαγιά, αν πέρυσι επέδειξε ανεπάρκεια, θα τολμήσουμε ευθαρσώς να πούμε ότι φέτος δε μπόρεσε να αποκρύψει την ανικανότητά της.

Ακολουθούν απτές αποδείξεις αυτής της μοιραίας ανικανότητας:

Επί δύο και πλέον χρόνια, η κ. Κεχαγιά δεν έχει ακόμα καταλάβει ότι οι ανάγκες του ορεινού μας Δήμου σε ακατέργαστο αλάτι είναι ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ  μεγαλύτερες από αυτές που η ίδια συμβασιοποίησε για τα έτη 2021, 2022 και 2023 !!! Ενδεικτικά, οι προμήθειες του Δήμου Πεντέλης σε ακατέργαστο αλάτι ήταν:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet