Πεντέλη 2020: Το έργο της αποχέτευσης στην Καλλιθέα Πεντέλη υλοποιείται με την καταλυτική συμβολή μας
Κοινωνία

Πεντέλη 2020: Το έργο της αποχέτευσης στην Καλλιθέα Πεντέλη υλοποιείται με την καταλυτική συμβολή μας

«Με καθυστέρηση δύο ετών δημοπρατείται επιτέλους ένα μεγάλο έργο υποδομής για την πόλη μας, για το οποίο η συμβολή της δημοτικής μας παράταξης ήταν καταλυτική» αναφέρει η Πεντέλη 2020 με αφορμή τη δημοπράτηση του έργου αποχέτευσης στην Καλλιθέα Πεντέλης.

Η παράταξη αναφέρει σχετικά με τη συμβολή της στην εξέλιξη του έργου:

«Πρώτον, επιβάλαμε πολιτικά την αλλαγή της αρχικής μελέτης, η οποία προέβλεπε την υλοποίηση του έργου μόνο στις περιοχές της Καλλιθέας Πεντέλης όπου υπήρχε φυσική ροή και είχε εγκριθεί από την ΕΥΔΑΠ στις 23/11/2012 (σε αντιδιαστολή με συμβούλους της κ. Κεχαγιά που υποστήριζαν το αντίθετο)!

Δεύτερον, κατά τη διάρκεια της θητείας ως αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης κ. Άγγελου Παλαιοδήμου, ο Δήμος Πεντέλης προχώρησε άμεσα στις αναγκαίες διανοίξεις δρόμων και στις απαραίτητες τοπογραφικές μελέτες που ζητήθηκαν από τις υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ».

Και η ανακοίνωση της Πεντέλης 2020 καταλήγει στη σχετική ανακοίνωσή της: «Έστω και με καθυστέρηση δύο ετών από όσα προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα της Προγραμματικής Σύμβασης (περίοδος δημοπράτησης από τα τέλη 2020 μέχρι τα μέσα 2021, υπογραφή της σύμβασης κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021, περίοδος κατασκευής από τα τέλη 2021 μέχρι τα τέλη του 2023 και παράδοση κατασκευής στα τέλη του 2023), η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. ξεκίνησε επιτέλους τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου, που θα διαρκέσει μέχρι τις 16/11/2022».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της παράταξης Πεντέλη 2020 για το έργο της αποχέτευσης στην Καλλιθέα Πεντέλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet