ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ για το Δημοτικό Ν. Πεντέλης
Κοινωνία

ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ για το Δημοτικό Ν. Πεντέλης

Δελτίο Τύπου σχετικά με το ζήτημα των υπεράριθμων μαθητών στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης εξέδωσε ο συνδυασμός ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, σύμφωνα με το οποίο ανακοινώνει:

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της 18ης Μαρτίου βιώσαμε την απόλυτη προχειρότητα και έλλειψη οράματος της διοίκησης Στεργίου για την παιδεία στον Δήμο μας.

Αφού για μήνες ολόκληρους αγνόησε τις πρωτοβουλίες και προτάσεις φορέων όπως η Ένωση Γονέων του Δήμου καθώς και ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης προκειμένου να ξεκινήσει έγκαιρα ένας διάλογος και προγραμματισμός δράσεων για να δοθεί βιώσιμη λύση στο πρόβλημα των υπεράριθμων μαθητών του σχολείου, ο δήμαρχος έφερε προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο της προηγούμενης Τρίτης μια παντελώς πρόχειρη λύση, την οποία και απέσυρε εξαιτίας διαμαρτυριών των παρευρισκόμενων γονιών.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το δημοτικό σχολείο της Νέας Πεντέλης ο κ. Στεργίου και η παράταξή του το γνωρίζει λεπτομερώς από το 2012. Και όμως επιμένει να αγνοεί οποιαδήποτε πρόταση για διάλογο και αρνείται επίμονα να προχωρήσει σε ενέργειες που θα λύσουν βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα το πρόβλημα παράλληλα με την αδιαμφισβήτητη ανάγκη για ίδρυση και δημιουργία 2ου δημοτικού σχολείου στην περιοχή. Αντίθετα, για δεύτερη συνεχή σχολική χρονιά κατέφυγε σε μια αποσπασματική και πρόχειρη πρόταση αλλαγής σχολικών ορίων, μια απόφαση που αποδεικνύει ότι η νυν δημοτική αρχή δεν διαθέτει κανένα απολύτως όραμα για την παιδεία και κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους μικρούς μαθητές του δήμου μας και τις οικογένειές τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet