Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για τον σακχαρώδη διαβήτη στα Μελίσσια
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για τον σακχαρώδη διαβήτη στα Μελίσσια

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης και τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου ειδική εκδήλωση για τον σακχαρώδη διαβήτη στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης των δημοτών στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον ειδικό παθολόγο – διαβητολόγο Γεώργιο Μαραθωνίτη, διευθυντή του Παθολογικού τμήματος του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμιγκ» και τον ειδικευόμενο γιατρό στην Παθολογία Αναστάσιο Μαραθωνίτη για τις ομιλίες τους με θέμα τα προβλήματα του διαβήτη και την εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων Med Trust για τη χορηγία συσκευών μέτρησης σακχάρου.

Υπεύθυνες της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου ήταν οι κ.κ. Παναγιώτα Τσινού και Σοφία Παπασπύρου.

Παρευρέθηκαν, επίσης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, οι πρόεδροι ΟΚΠΑ, Νίκος Τόλιος, ΟΠΑΘ, Παναγιώτης Μούστρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τίτσα Κυβέλου, Λευτέρης Κιτσούλης, η τοπική σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλης Λάζος, η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου, η υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου, Αγνή Ζώη, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων, Γιώτα Τσινού, το μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ, Νίκος Οικονομίδης, τα μέλη Δ.Σ. του ΟΠΑΘ, Γιώργος Ντούσκος και Ευαγγελία Φετάνη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet