Πλήθος κόσμου στη «Γιορτή Γουρνοπούλας» του Συλλόγου Πελοποννησίων Μελισσίων
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στη «Γιορτή Γουρνοπούλας» του Συλλόγου Πελοποννησίων Μελισσίων

Πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πελοποννησίων Μελισσίων το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 με ζωντανή μουσική στην πλατεία Αγίου Γεωργίου της Δ.Κ. Μελισσίων η «Γιορτή Γουρνοπούλας 2018»

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, παρέστη στην εκδήλωση και συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου, Νίκο Καμπέρη, και το Διοικητικό Συμβούλιο για τη διοργάνωση, καθώς και τον πρόεδρο του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιουλμπαξε»,  Παναγιώτη Γκατζόλη, για την αρωγή του στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, ο θεματικός αντιδήμαρχος Ηλίας Βιλιώτης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΘ, Παναγιώτης Μούστρης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων, Σάββας Βορέας, ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Κιτσούλης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Γιώργος Μαγιάτης και Απόστολος Φραντζής, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Νίκος Τόλιος, η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου, το μέλος του ΟΠΑΘ Δημήτρης Τζαμτζής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet