Πλήθος κόσμου στον εορτασμό της Αγίας Τριάδας στη Δ.Κ. Πεντέλης
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στον εορτασμό της Αγίας Τριάδας στη Δ.Κ. Πεντέλης

Γιορτάστηκε με λαμπρότητα, όπως κάθε χρονιά, το πανηγύρι της Αγίας Τριάδας στην Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης, ενώ πολύ μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου.

Την Κυριακή το βράδυ έγινε με λαμπρότητα ο εσπερινός στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας, στο κέντρο της ομώνυμης πλατείας της Δ.Κ. Πεντέλης και στην συνέχεια η λιτάνευση της εικόνας από το εξωκλήσι στην Ιερά Μονή Πεντέλης, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στην Ιερά Μονή Πεντέλης, όπου κατέληξε η πομπή της λιτάνευσης, ο σεβασμιότατος επίσκοπος Θερμοπυλών κ.κ. Ιωάννης Σακελλαρίου μίλησε για την σημασία του θρησκευτικού εορτασμού και εξήρε τη σημασία και την απόδοση του Δήμου Πεντέλης και των λοιπών συμμετεχόντων φορέων στην οργάνωση και υλοποίηση των εκδηλώσεων.

Δημοτική αρχή και φορείς στον εορτασμό

Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχαν ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο τοπικός αντιδήμαρχος της Δ.Κ. Πεντέλης Ιωάννης Ζώης -υπεύθυνος για την οργάνωση της εκδήλωσης-, οι άλλοι αντιδήμαρχοι Πεντέλης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής του Δήμου Πεντέλης και πλήθος κόσμου από την Πεντέλη, τα γύρω προάστια και την Αθήνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet