Πλήθος κόσμου στον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος στην Πεντέλη
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος στην Πεντέλη

Το τριήμερο 26 – 28 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος στην κεντρική πλατεία Αγ. Τριάδας στην Πεντέλη με μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Το βράδυ της Κυριακής τελέστηκε, χοροστατούντος του σεβασμιότατου επισκόπου Θερμοπυλών κ.κ. Ιωάννη Σακελλαρίου, μέγας αρχιερατικός εσπερινός στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας στην ομώνυμη κεντρική πλατεία και ακολούθησε η Λιτάνευση της Αγίας Εικόνας προς την Ιερά Μονή Πεντέλης.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις έγιναν, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, «με πλήρη οργάνωση και λειτουργία».

Στην λιτανευση της εικόνας συμμετείχε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρςη Στεργίου-Καψάλη, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι τοπικοί αντιδήμαρχοι Δ.Κ. Πεντέλης, Μιχάλης Κολιός, Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Λευτέρης Κιτσούλης και Δ.Κ. Μελισσίων, Σάββας Βορέας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Ζώης, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Γιώργος Μουαμελετζής, Άντα Μπούσουλα, Άγγελος Παλαιοδήμος, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης, Χρυσούλα Σουτάδη-Καπράλου, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης Κανέλλος Γεωργόπουλος, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Γιώργος Μαγιάτης, Αθανάσιος Μπάρκας, Νικόλαος Δροσάτος, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλης Λάζος, η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου, τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΠΑ Ελένη Γκρέτσα, Νίκος Οικονομίδης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet