Προσπελάσιμο το οδικό δίκτυο στον Δήμο Πεντέλης – Σε επιφυλακή ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας
Κοινωνία

Προσπελάσιμο το οδικό δίκτυο στον Δήμο Πεντέλης – Σε επιφυλακή ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας

Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι του Δήμου Πεντέλης είναι ανοικτοί, όπως δηλώνει η δημοτική αρχή. Όπως σημειώνει, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου επιχειρούσαν για τον αποχιονισμό των δρόμων, ρίχνοντας αλάτι στα επικίνδυνα σημεία και συνεχίζουν αδιάκοπα.

Η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά ευχαριστεί τους εργαζομένους του Δήμου, τους εθελοντές και τους αιρετούς που δίνουν το 100% για να παραμείνει η πόλη ασφαλής και προσβάσιμη.

Επίσης, επειδή τα δεδομένα αλλάζουν από ώρα σε ώρα, συμβουλεύει τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Για έκτακτα συμβάντα οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 210 8040580 όλο το 24ωρο.

Σημειώνεται ότι από σήμερα, Δευτέρα 15/2, καθώς και την Τρίτη 16/2 λειτουργούν θερμαινόμενοι χώροι στον Δήμο και συγκεκριμένα:

Μελίσσια

Δημαρχείο (Καλαμβόκη 2α Μελίσσια)

Νέα Πεντέλη

Πρώην δημαρχείο Νέας Πεντέλης (οδός Αγίας Παρασκευής 22) 

Πεντέλη

Πρώην δημαρχείο Πεντέλης (Ηγουμένου Μακρυγιάννη 2).

Επίσης, για έκτακτα απρόβλεπτα συμβάντα ή για την περίπτωση που συμπολίτες χρειάζονται βοήθεια ή απαιτείται να μετακινηθούν για επείγοντα λόγο, αλλά αδυνατούν λόγω των καιρικών συνθηκών (ευπαθείς ομάδες, νεφροπαθείς, έγκυοι κ.λπ.), λειτουργεί σε 24ωρη βάση το Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet