Προτεραιότητα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης να μείνει ανοιχτό το δρομολόγιο Σισμανόγλειο – Πεντέλη – Νοσοκομεία
Κοινωνία

Προτεραιότητα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης να μείνει ανοιχτό το δρομολόγιο Σισμανόγλειο – Πεντέλη – Νοσοκομεία

Συνήλθε σήμερα, Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, στις 8:30 το πρωί, έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης, με αντικείμενο τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων για θέματα σχεδιασμού και δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των έκτακτων προβλεπόμενων καιρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού.

Ο πρόεδρος του ΣΤΟ και δήμαρχος Πεντέλης ανοίγοντας τη συνεδρίαση ευχαρίστησε τους παρισταμένους για τη συμμετοχή τους στην έκτακτη συνεδρίαση του ΣΤΟ και τους ενημέρωσε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις κατευθύνσεις που δόθηκαν στην έκτακτη συνεδρίαση του ΣΟΠΠ του Βόρειου Τομέα Αθηνών που διεξήχθη χθες, Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, πιθανολογείται χιονόπτωση και έντονος παγετός στα όρια του Δήμου κατά τις προσεχείς ημέρες.

Ο δήμαρχος έδωσε οδηγίες σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου για τις χιονοπτώσεις για τη σωστή λειτουργία των οχημάτων και του προσωπικού και καθόρισε τις βασικές ενέργειες σε περίπτωση χιονόπτωσης.

Κύρια στόχευση σε πρώτο χρόνο το βασικό δρομολόγιο Σισμανόγλειο – Πεντέλη – Νοσοκομεία να παραμείνει πάση θυσία ανοιχτό, καθώς και τα κύρια δρομολόγια των Δ.Κ. Νέας Πεντέλης και Μελισσίων και σε δεύτερο χρόνο να εξασφαλιστεί η κίνηση των οχημάτων σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Πεντέλης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Φώτης Χρυσικός, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, ο θεματικός αντιδήμαρχος Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Μελισσίων, Σεβαστός Βορέας, ο τοπικός αντιδήμαρχος Πεντέλης, Ιωάννης Ζώης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, η δημοτική σύμβουλος Δήμητρα Κεχαγιά ως εκπρόσωπος της μειοψηφίας, ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός, ο αναπληρωτής διοικητής Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», Ιωάννης Μιχαλακούκος, ο διοικητής του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης», Ευάγγελος Τριγώνης, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Πεντέλης, Γιώργος Τζατζάκης, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Αναρρωτηρίου ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, Νικόλαος Τουμπακάρης, από το Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης ο κ. Γιάννης Πάτας, από την Τροχαία Αγίας Παρασκευής ο αστυνόμος Α΄ Έκτορας Κώτσης, από τον 12ο Π.Σ Αθηνών ο επιπυραγός Θεόδωρος Νοτόπουλος, από το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης ο κ. Νίκος Λιάκος, από τον Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης ο κ. Κώστας Κωνσταντάκης, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης, Ιωάννης Ξανθάκος, ο προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πεντέλης, Αναστάσιος Χριστίδης και υπάλληλοι του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet