Πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας και στην Πεντέλη & Ν. Πεντέλη
Κοινωνία

Πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας και στην Πεντέλη & Ν. Πεντέλη

Με τους εθελοντές καθηγητές του προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας του Δήμου Πεντέλης συναντήθηκε, στις 5:00 το απόγευμα της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου 2015, ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Ο δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες τους προς τους καθηγητές και, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, τόνισε τη σημασία της προσφοράς τους προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι εθελοντές καθηγητές:

Κοτζαμπασάκη Φιλιώ, Σταματοπούλου Ελένη, Γραικός Χαρίτων, Σαριγγέλη Μαρία, Ζαχαροπούλου Νίκη, Τσαπρώνη Ελένη, Πιτσίνης Νίκος, Γούλα Σπυριδούλα, Ζαρκαλή Σταυρούλα, Νεοφύτου Ελένη, Γρίβας Ιωάννης, Κανελλοπούλου Ειρήνη, Θανάσογλου Ιορδάνης, Ωρολογά Μαρία.

Από τη συζήτηση προέκυψε ότι υπάρχει έλλειψη καθηγητών για το μάθημα της Φυσικής και των Μαθηματικών σε Γυμνάσιο και Λύκειο.

Ο Δήμος Πεντέλης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «έχοντας ως κύριο στόχο την ενίσχυση και την αναβάθμιση του συγκεκριμένου προγράμματος ώστε να ωφεληθούν όσον το δυνατόν περισσότερες οικογένειες», πρόκειται να υλοποιήσει το πρόγραμμα και στις Δημοτικές Κοινότητες Πεντέλης και Νέας Πεντέλης.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους εθελοντές καθηγητές που επιθυμούν να διδάξουν, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πεντέλης στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2050072-7.

Επίσης και όσοι μαθητές επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους καλώντας στους ανωτέρω αριθμούς τηλεφώνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet