Πρόσληψη γυμναστών με ειδικότητα κολύμβησης στον ΟΠΑΘ Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Πρόσληψη γυμναστών με ειδικότητα κολύμβησης στον ΟΠΑΘ Δήμου Πεντέλης

Ο πρόεδρος του Οργανισμού  Πολιτισμού  Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης  ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά τρία άτομα για την κάλυψη αναγκών του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης», που εδρεύει στα Μελίσσια, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Στελέχωση τμημάτων υποδομής του ΟΠΑΘ» συνολικής διάρκειας έως έντεκα (11) μήνες και ειδικότητα: ΠΕ Γυμναστών Φυσικής Αγωγής – Ειδικότητα Κολύμβησης με άδεια Ναυαγοσώστη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Πεντέκλης, Καλαμβόκη 2α Μελίσσια, Τ.Κ. 15127, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψιν κας Παπάδάκη (τηλ. επικοινωνίας: 213 2050077-75).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΑΘ, δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση.

Δείτε την περίληψη της ανακοίνωσης.

Δείτε το παράρτημα ανακοινώσεων ΣΜΕ.

Δείτε την αίτηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet