Ρούχα & τρόφιμα για τους πλημμυροπαθείς από την Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Ρούχα & τρόφιμα για τους πλημμυροπαθείς από την Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης

Ρούχα και τρόφιμα για τους πληγέντες από τις πλημμύρες παρέδωσε σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, η Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του Δήμου Μεγαρέων.

Η Ένωση Γονέων του Δήμου Πεντέλης παρέδωσε ότι είχε συγκεντρωθεί από τα σχολεία του Δήμου, ώστε τα είδη να διανεμηθούν με ασφάλεια στους πληγέντες σε Μέγαρα και Μάνδρα.

Η δράση αυτή της Ένωσης και των σχολείων του Δήμου Πεντέλης για ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες δεν είναι η τελευταία, καθώς, η προσπάθειά τους συνεχίζεται.

Μετά την παράδοση των ειδών οι εκπρόσωποι των δύο φορέων συζήτησαν για θέματα των σχολείων που τους απασχολούν.

Με ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Δήμου Μεγαρέων ευχαριστεί την Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης σημειώνοντας:

«Θερμούς χαιρετισμούς στους γονείς και μαθητές του Δήμου Πεντέλης που με αντιπροσωπεία από την Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης πρόσφεραν στους συμπολίτες μας πολύτιμα αγαθά πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρουχισμό, είδη καθαρισμού κ.ά. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

»Η συνέχεια σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, τους εθελοντές γονείς, μαθητές και προσκόπους είναι να μοιράσουμε τα αγαθά στους συμπολίτες μας το συντομότερο! Θα είμαστε σε επαφή για κοινές δράσεις!!!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet