Άρση ανορθολογικών πολεοδομικών καταστάσεων
Κοινωνία

Άρση ανορθολογικών πολεοδομικών καταστάσεων

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση ενημέρωσης σχετικά με το θέμα της ρύθμισης Άρσης Ανορθολογικών Πολεοδομικών Καταστάσεων. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Απριλίου 2014, στις 11:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης που ακολουθεί.

«Στη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται με αγώνες!»

Οι συνεχείς αγώνες του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη για την Πεντέλη και τους Πεντελιώτες και πάλι απέδωσαν!!

Σε συνεχή και διαρκή αγώνα στο ΥΠΕΚΑ και ειδικότερα προς τον υπουργό κ. Καλαφάτη Σταύρο, ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου–Καψάλης πέτυχε να συμπεριληφθεί στο ΦΕΚ υπ΄ αρ. 94/14 Απριλίου 2014 άρθρο 22 (παρ.7) ρύθμιση όπου επιχειρείται η Άρση Ανορθολογικών Πολεοδομικών Καταστάσεων ήτοι: «Οικόπεδα ευρισκόμενα εντός οικοδομικών τετραγώνων σχηματισθέντων σε ρυμοτομικά σχέδια οριστικών διανομών του Υπ. Γεωργίας που εγκρίθηκαν πριν από το έτος 1975, θεωρούνται από τον χρόνο έγκρισης των εν λόγω ρυμοτομικών σχεδίων ως οικόπεδα εντός σχεδίου, ανεξαρτήτως εάν περιλαμβάνονται ή όχι τα ίδια στον πίνακα διανομής…».

Με την παραπάνω ρύθμιση, μια αδικία που ταλαιπωρούσε για μια 10ετία περίπου τους Πεντελιώτες, αίρεται και το κράτος δικαίου αποκαθίσταται.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου–Καψάλης καλεί για ενημέρωση για το θέμα τους Πεντελιώτες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 και ώρα 11:00.

Αυτή είναι ακόμα μια μεγάλη επιτυχία ενός αγωνιστή της Αυτοδιοίκησης για την Πεντέλη και τους Πεντελιώτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet