Σε δείπνο προς τιμήν ρωσικής θρησκευτικής αντιπροσωπείας παρευρέθη ο δήμαρχος
Κοινωνία

Σε δείπνο προς τιμήν ρωσικής θρησκευτικής αντιπροσωπείας παρευρέθη ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης παρευρέθηκε τη Δευτέρα 27 Απριλίου, μετά από πρόσκληση του Πεντελιώτη επιχειρηματία Ιάκωβου Παπαγεωργίου, στο επίσημο δείπνο που ο ίδιος διοργάνωσε στο κέντρο “Κρυστάλλης”, της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, με αφορμή  την επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, του διευθυντή Διεύθυνσης Θρησκευτικών Ζητημάτων της Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συνταγματάρχη ε.α. Surovtsev Alexander και του βοηθού για τα θρησκευτικά ζητήματα, του διοικητή Μεραρχίας Αεροπορικής Άμυνας των Δυνάμεων της Αεροδιαστημικής Άμυνας Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ιερέα Dovbysh Dmitry, που έγινε ύστερα από επίσημη πρόσκληση του πρωτοπρεσβύτερου Νικόλαου Γουρδούπη, διευθυντή Θρησκευτικών ΓΕΕΘΑ.

Στο δείπνο αντηλλάγησαν εποικοδομητικές απόψεις εκ μέρους του Δήμου και των Θρησκευτικών Αντιπροσωπειών Ελλάδας και Ρωσίας που συναντήθηκαν. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ανώτατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, εν ενεργεία και εν αποστρατεία και λοιπές προσωπικότητες.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, “η ενέργεια του συμπολίτη μας Ιάκωβου Παπαγεωργίου να διοργανώσει στον τόπο μας το παραπάνω επίσημο δείπνο τον τιμά και βοηθά την εθνική και διεθνή προβολή της πόλης μας”. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet