Σε δράση αναδάσωσης στη Νταού Πεντέλης ο Γ. Κατσικογιάννης
Κοινωνία

Σε δράση αναδάσωσης στη Νταού Πεντέλης ο Γ. Κατσικογιάννης

Στην αναδάσωση της καμένης περιοχής Νταού Πεντέλης, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης με τη δημοτική κίνηση Πεντέληθεν, Γιώργος Κατσικογιάννης.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης, ο κ. Κατσιγιάννης καμάρωσε τα παιδιά των σχολείων, που με χαρά και αίσθηση δημιουργίας αφιέρωσαν το πρωινό τους στο περιβάλλον και την αναδημιουργία του πνεύμονα της περιοχής. «Παιδική δράση σήμερα… ελπίδα για το αύριο» τονίζει η παράταξη.

Συναντήθηκε και μίλησε με δημότισσες και δημότες και άλλους εθελοντές, που από κοινού προσέφεραν σημαντική βοήθεια στην αναδάσωση της περιβαλλοντολογικά ευαίσθητης αυτής περιοχής.

Φιλική συνομιλία είχε ο Γιώργος Κατσικογιάννης με τους οργανωτές της αξιέπαινης αυτής προσπάθειας. Ιδιαίτερα αντάλλαξε απόψεις με τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Βλάσση Σιώμο, τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου, τον αγαπημένο καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά και φυσικά με αρκετούς εθελοντές.

Χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Κατσικογιάννης δήλωσε:

«Είναι απόλυτα ενθαρρυντικό να συμμετέχει η νέα γενιά, από τις ευαίσθητες ηλικίες της ,στην ανάπτυξη περιβαλλοντολογικής συνείδησης και ευαισθησίας.

»Συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλες και όλους που συμμετείχαν στην αναδάσωση.

»Ένα μεγάλο μπράβο στον ΣΚΑΪ και τον ΣΠΑΠ για την πρωτοβουλία τους.

»Παρόμοιες πρωτοβουλίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να ξαναδώσουν ζωή στο πολύπαθο Πεντελικό Όρος.

»Εμείς θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία και προσπάθεια».

»Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας και πράγματι, “Όλοι Μαζί Μπορούμε”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet