Σε ιδιωτική εταιρεία ανατίθεται η φύλαξη της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης
Κοινωνία

Σε ιδιωτική εταιρεία ανατίθεται η φύλαξη της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης

Συνάντηση – συζήτηση με αντικείμενο την ασφάλεια των πολιτών στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης με αφορμή τις διαδοχικές κλοπές – ληστείες που γίνονται τον τελευταίο καιρό στην περιοχή της νοτιοανατολικής πλευράς του υψώματος του Κουφού Πεντέλης.

Στη συνάντηση που διοργανώθηκε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, με πρωτοβουλία του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, εξετάστηκαν όλες οι δυνατές λύσεις ενίσχυσης της ασφάλειας των πολιτών που παρέχουν θεσμικά οι αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες.

Στη σύσκεψη μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, τα εξής:

  • Να βρεθεί ιδιωτική εταιρεία η οποία θα αναλάβει τη φύλαξη της περιοχής.
  • Να οριστεί τετραμελής επιτροπή που θα αποφασίσει για την εταιρεία η οποία θα αναλάβει τη φύλαξη και η οποία θα συνέλθει την Τρίτη 21 Αυγούστου για συζήτηση λεπτομερειών επί του θέματος.
  • Να γίνει και νέα συνάντηση των κατοίκων.

Δόθηκαν στους πολίτες τρεις αριθμοί τηλεφώνου σε περίπτωση άμεσης ανάγκης που θα λειτουργούν επί 24ωρου βάσεως για θέματα ασφαλείας και Πυρασφάλειας και συγκεκριμένα οι εξής:

  • Α.Τ. Πεντέλης: 210 8104750
  • ΚΕΠΙΧ: 210 8040580
  • Δήμαρχος: 6945 705260.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν από το Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης η ανθυπαστυνόμος Κωνσταντίνα Μερίκα και από το Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης ο αναπληρωτής διοικητής Δημοσθένης Πλεξουσάκης, οι οποίοι ανέφεραν ότι γίνεται περιπολία από ένα μόνιμο περιπολικό επί 24ωρου βάσεως εντός των ορίων του Δήμου και παράλληλα λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο με αξιωματικό Υπηρεσίας, με το οποίο οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο σε περίπτωση ανάγκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τζουμάκας και ο ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης Γιάννης Ζούνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet