Σε τελετές αγιασμών σε σχολεία του Δήμου Πεντέλης παρέστη ο Δ. Στεργίου
Κοινωνία

Σε τελετές αγιασμών σε σχολεία του Δήμου Πεντέλης παρέστη ο Δ. Στεργίου

Σε τελετές αγιασμών σχολείων και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Πεντέλης παρέστη σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου Καψάλης, δίνοντας το μήνυμα ότι «τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα και το μέλλον της κοινωνίας μας» και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο με υγεία και δύναμη.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πεντέλης απευθυνόμενος στους μαθητές τόνισε ότι «η σημερινή μέρα είναι αφετηρία για ελπίδα, συναγερμό δυνάμεων για την επιτυχία των στόχων τους».

Αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη ευθύνη που έχει η εκπαιδευτική κοινότητα για τη μετάδοση της γνώσης, για τη σωματική και ψυχική ασφάλεια των μαθητών και την ψυχική ευημερία και γαλήνη στον σχολικό χώρο.

«Κανένα παιδί με τραύμα ψυχικό ή σωματικό» τόνισε ο κ. Στεργίου και πρόσθεσε ότι σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων θα συνεχίσει την προσπάθεια κάλυψης των αναγκών των σχολείων.

Επίσης ανακοίνωσε πως το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης θα μοιράσει αύριο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 10:00 έως τις 11:00 στις Κατασκηνώσεις της Νέας Πεντέλης (Ναυαρίνου και Σκρα) τα σχολικά είδη που συγκέντρωσε για τις οικογένειες πολιτών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet