Σημαντική η συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Σημαντική η συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πεντέλης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση σχολικών ειδών που οργανώθηκε από τον Δήμο Πεντέλης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζει η διοίκηση, με σκοπό τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών.

Συγκεντρώθηκαν κάθε είδους σχολικά είδη όπως: σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, γόμες, ξύστρες, στυλό, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, τέμπερες, κασετίνες, κόλλες, ντοσιέ, πλαστελίνες, γεωμετρικά όργανα κ.ά.

Τα εν λόγω σχολικά είδη θα μοιραστούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στις οικογένειες που είναι ήδη εγγεγραμμένες σε αυτό και οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις βάσει εισοδηματικών κριτηρίων. Προτεραιότητα θα δοθεί στα μικρότερα σε ηλικία παιδιά και κατόπιν θα ακολουθήσουν τα μεγαλύτερα.

Η δράση είχε τριήμερη διάρκεια και η Ένωση Γονέων Πεντέλης τη στήριξε, συνεχίζοντάς την για μία ακόμη ημέρα.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία και με μόνιμους χορηγούς, εταιρείες και καταστήματα χαρτικών και άλλων σχολικών ειδών, οι οποίοι σε τακτά χρονικά διαστήματα, εισφέρουν σε είδος καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, τα οποία συνεχίζουν να μοιράζονται στους δικαιούχους, όπως σημειώνει η δημοτική αρχή.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης σχολικών ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενη και αισιόδοξη γιατί η ευαισθησία και η αλληλεγγύη που πάντοτε δείχνουν οι συνδημότες μας, αποδείχθηκε για άλλη μία φορά.

»Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε με όσα είδη συγκεντρώθηκαν να μοιράσουμε χαμόγελα στα παιδιά των οικογενειών που το έχουν ανάγκη και να τους προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη για να ξεκινήσουν χωρίς προβλήματα τη νέα σχολική χρονιά τους.

»Αυτός ήταν ο σκοπός μας: Το χαμόγελο όλων των παιδιών. Καλή σχολική χρονιά!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet