Σκληρές εκφράσεις Β. Μπούρα προς Α. Παλαιοδήμο για το ΝΙΕΝ στα Μελίσσια
Κοινωνία

Σκληρές εκφράσεις Β. Μπούρα προς Α. Παλαιοδήμο για το ΝΙΕΝ στα Μελίσσια

Με ιδιαίτερα σκληρό και απαξιωτικό τρόπο απευθύνεται ο ανεξάρτητης δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Βασίλης Μπούρας στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πεντέλη 2020» και αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Άγγελο Παλαιοδήμο, με αφορμή ανακοίνωση του τελευταίου για το θέμα του ΝΙΕΝ (Νοσηλευτικό Ίδρυμα Εμπορικού Ναυτικού) στα Μελίσσια.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μπούρας αναφέρει:

Αόρατε και ανεύθυνε πολιτικάντη, έχεις καταλάβει ότι το μόνο που βρήκες να πεις, μετά από το στραπάτσο που έπαθες στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο στις 8/5/2020, όταν έγινε αναφορά για το ΝΙΕΝ και πιάστηκες αδιάβαστος, είναι «παρελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο»; Έχεις αντιληφθεί ότι εδώ και 8 μήνες, είσαι ο καθ’ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος για την αξιοποίηση και ανάπλαση του χώρου;

Για πες μας, που τολμάς και κάνεις αναφορά στο παρελθόν:

  1. Πού ήσουν στις 5/6/2018 κατά την επίσκεψη στον γ.γ. του υπουργείου Εργασίας κ. Νεφελούδη (σχετική φωτο), όταν σύσσωμη η τότε αντιπολίτευση κατέθετε τις προτάσεις της για την αξιοποίηση του ΝΙΕΝ; Να σου θυμίσω εγώ! Ήσουν αυλοκόλακας δίπλα στον τέως αντιδήμαρχο κ. Παπακωνσταντίνου (που σήμερα λοιδορείς) και είχες συνταχθεί με τους υπέρμαχους της χρησιμοποίησης του χώρου ως λαϊκής αγοράς. Τρανταχτή απόδειξη της στάσης σου τότε, αποτελεί η παρουσία σου σε σχετικό βίντεο, στην πρώτη σειρά της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε από την πρώην δημοτική αρχή στην πλατεία Ν.Πεντέλης (1/5/2018), με κυρίαρχο θέμα τη μεταφορά της τοπικής λαϊκής αγοράς στον χώρο του ΝΙΕΝ.
  2. Αναρωτήθηκες από τις 9/9/2019 που ανέλαβες καθήκοντα αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η πορεία υλοποίησης της επίμαχης σύμβασης, που δύο μήνες πριν ψήφισες την αποδοχή της ως δημοτικός σύμβουλος; Να σε βοηθήσω εγώ! Σιγά μην σε ενδιέφερε η αξιοποίηση του ΝΙΕΝ, που θα καρπωνόταν τη δόξα η δήμαρχος! Εσύ μόνο την καρέκλα ήθελες, για να βγάζεις φωτογραφίες, οικειοποιούμενος τα τρέχοντα έργα της απερχόμενης αρχής!
  3. Ως υπεύθυνη διοίκηση, στείλατε έγγραφο στον ΕΦΚΑ για φύλαξη του χώρου (εφόσον, όπως λες, δεν μας έχει ακόμα παραχωρηθεί), μετά την καταγγελία για τα όσα συμβαίνουν εκεί κατά τις νυχτερινές ώρες; Έκανες τον κόπο να πας ο ίδιος να δεις τι συμβαίνει στον χώρο, για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη, μιας και είχες σκοπό να αντικρούσεις τα όσα καταθέσαμε; Να σου πω εγώ! Εκείνες τις ώρες το πιο πιθανό είναι να είσαι στην κατοικία σου  στο Ν. Ηράκλειο και ποσώς σε ενδιαφέρει τι γίνεται εκεί.

Υ.Γ.1: Μάθε αδαή ότι πίσω από τη σύνταξη του κειμένου της «ενωμένης» αντιπολίτευσης όπως λες, για την αξιοποίηση, ανάπλαση και φύλαξη του χώρου, που δημοσιεύτηκε στις 3/5/2020 από τα τοπικά ΜΜΕ, ήταν ο υποφαινόμενος και όχι ο κ. Παπακωνσταντίνου που άδικα στοχοποιείς!

Υ.Γ.2: Εάν δεν μπορείς να αντιληφθείς τη σοβαρότητα της κατάστασης, με τον εν δυνάμει κίνδυνο απώλειας ζωής, τουλάχιστον κράτα τις απόψεις για τον εαυτό σου και μην τορπιλίζεις την προσπάθεια για την απόκτηση του χώρου, με κακόβουλες ανακοινώσεις.

Υ.Γ.3: Μιας και θυμήθηκες τον τέως δήμαρχο κ. Στεργίου (μνημονεύοντάς τον μάλιστα!), δεν πας να σου κάνει κανά φροντιστήριο στην άσκηση διοίκησης, γιατί όπως σε «κόβω», πας για μετεξεταστέος τον Σεπτέμβριο!

Υ.Γ.4: Και με την ευκαιρία, έχεις υπόψιν σου ότι το πρόσφατα ανακατασκευασμένο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Λυκείου Μελισσίων, καλύφθηκε από πίσσα (σχετική φωτο), χωρίς να γνωρίζουν τίποτα οι εμπλεκόμενοι με τη χρήση του και ο φύλακας της εγκατάστασης;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet