Σκληρή επίθεση και προειδοποιήσεις των λοιπών παρατάξεων στη δήμαρχο Πεντέλης για τις ιδιωτικοποιήσεις
Κοινωνία

Σκληρή επίθεση και προειδοποιήσεις των λοιπών παρατάξεων στη δήμαρχο Πεντέλης για τις ιδιωτικοποιήσεις

Οι επικεφαλής των παρατάξεων Δημοτική Συμμαχία, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Μπροστά Μαζί, Ελευθέριος Κοντουλάκος, Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, Αντώνης Φειδοπιάστης, Πεντελήθεν, Γεώργιος Κατσικογιάννης, σε κοινή τους ανακοίνωση σημειώνουν ότι «χθες τα μέλη της συνδιοίκησης ΚεχαγιάΠαλαιοδήμου, σε μια παράνομη, χωρίς γραμματειακή υπαλληλική παρουσία, διαδικτυακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και εκτός δημοτικού μεγάρου, λάθρα σαν τους κυνηγημένους και επικηρυγμένους, ολοκλήρωσαν το οικονομικό “έγκλημά” τους για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, με τα χρήματα των δημοτών φυσικά».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσής τους οι επικεφαλής αναφέρουν:

«Κυρία Κεχαγιά και κύριε Παλαιοδήμο, δημόσιοι λειτουργοί και οι δύο, δεν νομιμοποιείστε να εκχωρείτε τις αρμοδιότητες της καθαριότητας σε εργολάβους.

»Σας δεσμεύει πρόσφατη απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι το ανώτατο όργανο. Ακόμη περισσότερο δε νομιμοποιείστε να δεσμεύετε τον Δήμο για 3,5 έτη.

»Ας προσέξει ιδιαίτερα η κυρία δήμαρχος. Την καλούμε για άλλη μια φορά, έστω και την υστάτη ώρα, να “έλθει εις εαυτόν” και να μην υπογράψει τις συμβάσεις».

Επιπροσθέτως, οι επικεφαλής υπογραμμίζουν ότι «μια τέτοια ενέργεια μπορεί να έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα και οι λογαριασμοί αντί να έρθουν στην Καλαμβόκη 2Α μπορεί να πάνε σε άλλες διευθύνσεις», συμπληρώνοντας:

«Ας προβληματιστεί, δε, και από την παραίτηση της αντιδημάρχου κυρίας Μητροπούλου. Μήπως ήξερε ή έβλεπε κάτι και άνοιξε τη πόρτα της εξόδου από την αντιδημαρχία Οικονομικών και από την Οικονομική Επιτροπή;

»Τέλος, απαιτεί περίσσεια θράσους να τολμάτε να μιλάτε εσείς, ο δημόσιος λειτουργός κυρία Κεχαγιά, ότι κάποιοι εξυπηρετούν συμφέροντα επειδή αντίκεινται στην ιδιωτικοποίηση του Δήμου.

»Σας προκαλούμε να τους κατονομάστε διαφορετικά είστε κοινός συκοφάντης! Μήπως εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet