Δήμος Πεντέλης: “Όχι στο κλείσιμο-υποβάθμιση των νοσοκομείων”
Κοινωνία

Δήμος Πεντέλης: “Όχι στο κλείσιμο-υποβάθμιση των νοσοκομείων”

O δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης παρευρέθη στην ευρεία σύσκεψη των Σωματείων Eργαζομένων στα Νοσοκομεία “Σισμανόγλειο”, “Aμαλία Φλέμινγκ” και “Παίδων Πεντέλης”, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014, στις 13.00, στο αμφιθέατρο του “Σισμανογλείου”.

Όπως ενημερώνει το σχετικό δελτίο Τύπου, εκτιμώντας τον άμεσο κίνδυνο να συρρικνωθούν και να υποβαθμιστούν τα νοσοκομεία, ακόμα και να κλείσουν εντελώς, όπως συνέβη με το Νοσοκομείο “Παπαδημητρίου” και γνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη των πολιτών να έχει τις δημόσιες δομές περίθαλψης, ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης δήλωσε παρών στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

«Χάρη στον αγώνα εργαζομένων, πολιτών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καταφέραμε να μην κλείσει το Αμαλία Φλέμινγκ μέχρι σήμερα. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας δίπλα σας, στηρίζοντας το δικαίωμα των εργαζομένων για δουλειά και των ασθενών στη νοσηλεία. Η θέση μας είναι γνωστή και σταθερά αταλάντευτη. Διατήρηση και ανάπτυξη και τριών Νοσοκομείων της περιοχής μας.

Το “Α. Φλέμινγκ” να παραμείνει Γενικό Νοσοκομείο, με εφημερία, χωρίς καμία μετακίνηση εργαζομένου ή απόλυση. Το “Παίδων Πεντέλης”, μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο στην περιοχή, να αναβαθμιστεί. Το Νοσοκομείο “Σισμανόγλειο” να στηριχτεί, σε δυναμικό και λειτουργία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet