Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας του ΚΑΠΗ Πεντέλης ο Βλ. Σιώμος
Κοινωνία

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας του ΚΑΠΗ Πεντέλης ο Βλ. Σιώμος

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιδήμαρχος Πεντέλης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023 του ΚΑΠΗ Πεντέλης.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023 των ΚΑΠΗ Πεντέλης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΚΑΠΗ Πεντέλης. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας της Ενορίας Πεντέλης, πανοσιολογιότατος πατέρας Φραγκίσκος και την έκοψε ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Πεντέλης, δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Ιωάννης Ζώης, παρουσία των μελών του ΚΑΠΗ και αιρετών του Δήμου Πεντέλης.

Παρόντες ήταν επίσης, η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, οι αντιδήμαρχοι Πεντέλης Άντα Χάνου – Μπούσουλα και Γεωργία Μητροπούλου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Άγγελος Παλαιοδήμος, ο επικεφαλής του συνδυασμού της αντιπολίτευσης και δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Ελευθέριος Κοντουλάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πεντέλης Νικόλαος Τόλιος, Ηλίας Βιλιώτης, Παναγιώτης Μούστρης, Ελένη Γκρέτσα, Θέκλα Μαντέλη και Κωνσταντίνος Μωραίτης, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Πεντέλης Γεώργιος Κολοβός και η αντιπρόεδρος Β1 ΔΕΕΠ Βόρειου Τομέα Αθηνών Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνα Κολοβού.

Ο Βλ. Σιωμός επισημαίνει ότι ήταν μία πολύ όμορφη εκδήλωση με πολύ χορό, γλέντι, τραγούδι, χαμόγελα και πολύ κέφι που κράτησε μέχρι αργά το μεσημέρι, ενώ οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

Τέλος, ο κ. Σιώμος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ Πεντέλης, τους αιρετούς και σε όλους τους παρευρισκόμενους, «το 2023 να είναι για όλους μία καλή χρονιά, με υγεία, συνεργασία, ευημερία, ευτυχία και αγάπη και η κοπή της βασιλόπιττας του ΚΑΠΗ Πεντέλης της επόμενης χρονιάς να μας βρει όλους πάλι εδώ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet