Στην κοπή της βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης παρευρέθηκε ο Βλάσσης Σιώμος
Κοινωνία

Στην κοπή της βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης παρευρέθηκε ο Βλάσσης Σιώμος

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιδήμαρχος Πεντέλης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023 του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Νέας Πεντέλης.

Την πίτα έκοψε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πεντέλης Γεωργία Μητροπούλου, παρουσία μελών του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης, αιρετών και υπαλλήλων του Δήμου Πεντέλης.

Παρόντες ήταν επίσης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πεντέλης, δημοτικός σύμβουλος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Γιάννης Ζώης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πεντέλης Νίκος Τόλιος, Γιώργος Μουαμελετζής, Γιώργος Τζεβελέκας, Θέκλα Μαντέλη και Ελένη Γκρέτσα, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων Νίκος Δροσάτος, η τοπική σύμβουλος Πεντέλης Μαρία Κοσμερίδου, η τοπική σύμβουλος Μελισσίων Αγνή Ζώη, η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης Γεωργία Παπαχρήστου, η υπεύθυνη του 3ου ΚΑΠΗ Μελισσίων Σοφία Ιορδανίδου και η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πεντέλης Γιώτα Κουλάκου.

Ο Βλάσσης Σιώμος ευχήθηκε σε όλα τα παρευρισκόμενα μέλη του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης, του αιρετούς και τους υπαλλήλους του Δήμου Πεντέλης, «το 2023 να είναι για όλους μία καλή χρονιά, με υγεία, συνεργασία, ευημερία, ευτυχία και αγάπη και η κοπή της βασιλόπιττας του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης της επόμενης χρονιάς να μας βρει όλους πάλι εδώ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet