Στη Δοξολογία για το νέο έτος στο Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων ο δήμαρχος Πεντέλης
Κοινωνία

Στη Δοξολογία για το νέο έτος στο Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων ο δήμαρχος Πεντέλης

Τη Δοξολογία για το νέο έτος παρακολούθησε την Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019 ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Μετά τη Δοξολογία ακολούθησε η κοπή της πίτας του ενοριακού ναού όπου ο δήμαρχος καλωσορίζοντας το νέο έτος 2019 με ευχές, ελπίδα και αισιοδοξία είπε σε σύντομο χαιρετισμό του:

«Σεβαστοί και αγαπητοί πατέρες, αγαπητοί μου συνάδελφοι στην Αυτοδιοίκηση, εκλεκτοί συμπολίτες,

»Το 2018 ήταν μια πολύ δύσκολη και καταστροφική χρονιά που άφησε πίσω της καταστροφές και θάνατο. Τι δίδαξε, τι άλλαξε, δεν ξέρω, πιστεύω τίποτα, ελπίζω πολλά. Με αυτές τις σκέψεις μπαίνουμε στο 2019 που είναι μια χρονιά αποφάσεων. Τα κενά που η κεντρική εξουσία έδειξε το 2018 οφείλονται σε λάθος αποφάσεις δικές σας, δικές μας, όλων μας. Σκεφτείτε ότι αυτές τις αποφάσεις που θα πάρετε, που θα πάρουμε το 2019, θα πρέπει να είναι αποφάσεις αυτοδημιουργίας, αξιοκρατίας, συμφέροντος. Με αυτές τις σκέψεις θέλω να πω ότι για μένα, για μας, για όλους μας, αυτό που μας δίνει λύση σε αυτή την σκληρή και δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε, είναι ετούτος ο χώρος και αυτά τα αξιοσέβαστα πρόσωπα, που μας οδηγούν καθημερινά δίπλα στον Θεό που όλοι πάντοτε τον έχουμε ανάγκη, κυρίως σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά της εκκλησίας στην κοινωνία, για την άριστη συνεργασία και των πέντε ενοριών με τον Δήμο μας και να ευχηθώ η νέα χρονιά να κυλίσει κάτω από τις αρχές και τις αξίες που η εκκλησία διδάσκει. Να είστε όλοι καλά και εσείς και οι οικογένειές σας και να έχετε μια καλή και ευλογημένη χρονιά».

Στη Δοξολογία και στην κοπή της πίτας παρέστησαν από τον Δήμο, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων, Σεβαστός Βορέας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτα Κυβέλου, Παναγιώτης Μούστρης, πρόεδρος του ΟΠΑΘ, Άγγελος Παλαιοδήμος, Δήμητρα Κεχαγιά και Γεωργία Μητροπούλου, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Μελισσίων, Γεώργιος Βορέας, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Ειρήνη Δαύλεια-Βλάχου, Νικόλαος Δροσάτος και Απόστολος Φραντζής, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλειος Λάζος, η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου, το μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Θεμιστοκλής Μπαλάσκας και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet