Στο διαδικτυακό workshop με τίτλο «Woman on Board» η δήμαρχος Πεντέλης
Κοινωνία

Στο διαδικτυακό workshop με τίτλο «Woman on Board» η δήμαρχος Πεντέλης

Στο διαδικτυακό workshop με τίτλο «Woman on Board» συμμετείχε η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά.

Η κ. Κεχαγιά δηλώνει σχετικά:

«Με πολύ μεγάλη χαρά και τιμή συμμετείχα στο διαδικτυακό workshop με τίτλο «Woman on Board: Εμπειρίες, προβληματισμοί και προτάσεις για ένα σύγχρονο management» που διοργάνωσε το ESG+ Stories σε συνεργασία με Innovathens, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αν ζούμε σε μία σχετικά σύγχρονη κοινωνία όπου πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος έχουν διορθωθεί, δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι γυναίκα. Η συνεχής προσπάθεια του να ανταπεξέλθεις σε όλους σου τους ρόλους (μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας, φίλη κτλ) ενώ παράλληλα μπορεί να αντιμετωπίζεις διακρίσεις και ατυχείς συμπεριφορές λόγω του φύλου σου, μπορούν να δημιουργήσουν πολλά εμπόδια στην καθημερινότητα και να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου.

Το να καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες που χρειάζονται, απαιτεί υπομονή, επιμονή, πολλή προσπάθεια και κυρίως την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων.

Με αφορμή αυτό το workshop θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους που μου έχουν σταθεί όλα αυτά τα χρόνια και προπαντώς την οικογένειά μου που πάντα είναι στο πλάι μου και με στηρίζει.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την πρόσκλησή τους να συμμετάσχω στην εκδήλωση καθώς και όλους τους συνομιλητές μου για την εξαιρετική συζήτηση που είχαμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet