Στο πλευρό των αδέσποτων ζώων ο Δήμος Πεντέλης
Κοινωνία

Στο πλευρό των αδέσποτων ζώων ο Δήμος Πεντέλης

Σύμβαση με κτηνίατρο έχει υπογράψει ο Δήμος Πεντέλης, προκειμένου να παρέχεται η απαραίτητη φροντίδα και περίθαλψη στα αδέσποτα, καθώς και οι κτηνιατρικές πράξεις που προβλέπονται από τη νομοθεσία όπως στείρωση, αποπαρασίτωση , εμβολιασμός, ηλεκτρονική σήμανση.

Παράλληλα, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι διαθέτει και τις απαραίτητες τροφές στο φιλοζωικό σωματείο της περιοχής, καθώς και σε εθελοντές φιλόζωους για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων του Δήμου.

Ήδη, πέρυσι μέσω του προγράμματος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων υποβλήθηκαν σε κτηνιατρικές πράξεις γύρω στα 330 ζώα και δόθηκαν 11.000 κιλά τροφής.

«Ο Δήμος Πεντέλης, θέλοντας να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, πρόκειται να δρομολογήσει δράσεις ευαισθητοποίησης μαθητών και πολιτών, με σκοπό την προώθηση των υιοθεσιών, την καλλιέργεια της φιλοζωίας και την προστασία και την ευζωία δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Η προστασία των ζώων, ο σεβασμός και η ευζωία τους αποτελεί υποχρέωση όλων μας», σημειώνει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet