Συγχαρητήρια δημάρχου Πεντέλης σε όσους επιχείρησαν κατά του χιονιά
Κοινωνία

Συγχαρητήρια δημάρχου Πεντέλης σε όσους επιχείρησαν κατά του χιονιά

Τους αιρετούς, το προσωπικό και εθελοντές του Δήμου Πεντέλης ευχαριστεί ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων και του παγετού κατά την περίοδο από 17 έως 19 Φεβρουαρίου 2015.

Ακολουθεί η σχετική επιστολή του δημάρχου:

Σας γνωρίζουμε ότι η αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων και του παγετού την περίοδο από 17 έως 19 Φεβρουαρίου 2015, έγινε  από τους αρμόδιους αιρετούς της διοίκησης του Δήμου (δήμαρχο και τοπικούς αντιδημάρχους) το προσωπικό και τους εθελοντές του Δήμου σύμφωνα με την υφιστάμενη σχεδίαση.

Ευχαριστώ τους τοπικούς αντιδημάρχους Μελισσίων Ηλία Τσουχνικά, Νέας Πεντέλης Λευτέρη Κοντουλάκο και Πεντέλης Γιάννη Ζώη και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Μελισσίων Γιώργο Βορέα, Νέας Πεντέλης Μανώλη Μιχελακάκη και Πεντέλης Γιάννη Ζούνη.

Ευχαριστώ το προσωπικό που υλοποίησε τη δράση αυτή, διευθυντές Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας, λοιπούς εργαζομένους (χειριστές και εργάτες).

Ευχαριστώ τους εθελοντές χειριστές των εκχιονιστικών οχημάτων – μηχανημάτων και εργάτες εκχιονισμού και τους εθελοντές στελέχωσης του ΚΕΠΙΧ.

Η Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Γιώργος Καραμέρος ήταν παρών στη στήριξη του αγώνα μας και με τη διάθεση εβδομήντα (70) τόνων αλάτι στον Δήμο μας.

Τέτοιες λειτουργίες τεκμηριώνουν την ύπαρξη και την άριστη λειτουργία του Δήμου μας και της Αυτοδιοίκησης ευρύτερα και τη συμβολή του εθελοντισμού στον αγώνα αυτό.

Παρακαλούνται οι τοπικοί αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πεντέλης:

 α. Να φροντίσουν ώστε μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εκχιονισμού των οδών και των υποδομών του Δήμου να προχωρήσετε στην επαναφορά το δυνατό γρηγορότερο σε επιχειρησιακή ετοιμότητα (καθαρισμός αλατιέρων, αυτοκινήτων κ.λπ., αλλαγή λαδιών και επιδιόρθωση τυχόν βλαβών) .

β. Να αποστείλουν άμεσα στην αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού του Δήμου Πεντέλης τις καταστάσεις με τις υπερωρίες του προσωπικού.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Δείτε την Επιστολή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet