Συμπολιτεία: Αδιάφορη για τα προβλήματα της πόλης η διοίκηση Στεργίου
Κοινωνία

Συμπολιτεία: Αδιάφορη για τα προβλήματα της πόλης η διοίκηση Στεργίου

Για αδιαφορία κατηγορεί τη δημοτική αρχή του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Συμπολιτεία, με αφορμή την μη λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη στη συμβολή των οδών Παπανδρέου, Αγίας Μαρίνας και Δουκίσσης Πλακεντίας, στα Μελίσσια.

Στην ανακοίνωσή της, η παράταξη αναφέρει τα εξής:

Ο κομβικός φωτεινός σηματοδότης στη συμβολή των οδών Παπανδρέου, Αγίας Μαρίνας και Δουκ. Πλακεντίας στα Μελίσσια, δεν λειτουργεί εδώ και πέντε μέρες. Χρόνος υπερβολικός για τη σπουδαιότητα και επικινδυνότητα της διασταύρωσης.

Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής είναι εξοργιστική. Το πρόβλημα παραμένει μέχρι σήμερα, στοιχείο που για ακόμα μια φορά αποδεικνύει ότι η παρούσα διοίκηση δεν ενδιαφέρεται για την ουσία των θεμάτων που απασχολούν την πόλη, αλλά περιορίζεται σε κινήσεις επικοινωνιακού και μόνο χαρακτήρα.

Κατανοούμε ότι δεν υπάρχει χρόνος από τον κ. Στεργίου για τα θέματα αυτά. Είναι απασχολημένος με το να ενισχύει και να προβάλει δημόσια την εικόνα του. Είναι απασχολημένος με τις συνεντεύξεις που δίνει στα μέσα ενημέρωσης υπέρ των κτηνοτρόφων που λυμαίνονται το Πεντελικό.

Μπορούμε επίσης να προβλέψουμε την αντίδρασή του στο Δελτίο Τύπου μας. “Στείλαμε επιστολές, δεν φταίμε εμείς, φταίνε άλλοι…” ή όταν το πρόβλημα αποκατασταθεί “κατόπιν ενεργειών του Δημάρχου κου Στεργίου κ.λπ. κ.λπ…. το πρόβλημα λύθηκε… κ.λπ. κ.λπ.”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet